header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze matrassen


Lees-meer-matrassen-Viking.png
Lees-meer-matrassen-Eastborn
Lees-meer-matrassen-Pullman
Lees-meer-matrassen-Linatura
Lees-meer-matrassen-Matrair
Lees-meer-matrassen-Climacomfort
Lees-meer-matrassen-MLine
divider

VIKING TOPMATRASSEN

Een topmatras is niet enkel bedoeld om de lakens op hun plaats te houden, want een topmatras van Viking doet zo veel meer. Zo past het zich aan uw slaaphouding aan en zorgt het matras ervoor zorgt dat uw lichaam kan ademen. Er wordt bij Viking veel belang gehecht aan het gebruik van de beste materialen wat garant staat voor een zo hoog mogelijk comfort.Bij Viking wordt gestreefd naar perfecte topmatrassen. Als u bijvoorbeeld de Blu topmatras neemt, wordt u tegen vocht en overmatige warmte beschermd dankzij het gebruik van natuurlatex. Natuurlatex voelt zeer aangenaam aan en heeft daarnaast een lange levensduur.
Viking Topmatrassen van Slaapstudio Stijn

VIKING TOPMATRASSEN OP EEN RIJ

Alle hierna genoemde topmatrassen zijn voor verstelbare bedden tevens verkrijgbaar in ‘flex’ uitvoering. Hierbij kunt u één zijde verhogen of verlagen zonder de andere kant te belasten. Ook kan elk topmatras gestoffeerd worden in de stof die bij uw bed past.

SUPERSOFT De Supersoft topmatras is opgebouwd uit een kern van superzacht, zeer elastisch koudschuim wat zorgt voor een uiterst comfortabele slaaphouding. De comfortlaag bestaat uit luchtige 4-kamer holle polyestervezels voor het doelgerichte afvoering van vocht en warmte.

Viking topmatras SL De kern is voorzien van gesegmenteerde zones, geperforeerd natuurlatex wat zich perfect naar uw lichaam vormt. De comfortlaag bestaat uit luchtige 4-kamer holle polyestervezels voor het doelgerichte afvoering van vocht en warmte.

Viking topmatras DL Een perfect ademend topmatras dankzij gescheiden natuurlatex zones, die zich perfect aanpassen aan de vorm van het lichaam wat bijdraagt aan een optimale drukverdeling. Dankzij de comfortlaag van Quallofil® Allerban®, draagt de matras niet alleen bij aan de afvoer van teveel hitte en vocht, maar wordt ook de groei van mijt, fungus en bacteriën uitgesloten.

Viking topmatras BLU Het meest prestigieuse matras van Viking dankzij het gebruik van het beste natuurlijk materiaal zoals katoen, natuurlijke latex en wol. Katoen werkt verkoelend in warme zomers en de warme wol aan de andere kant van het topmatras is heerlijk warm voor tijdens de koude winternachten. Het topmatras hoeft enkel omgekeerd te worden. De kern van ademende natuurlatex staat garant voor een verrassend lange levensduur en beschermt tevens tegen vocht en overmatige hitte.

Viking topmatras tagel De Tagel topmatras is in zijn geheel gemaakt uit natuurlijke materialen. Katoen, wol en echt paardenhaar. Evenals de Blu topmatras kan dit topmatras worden gekeerd om te kiezen voor de koele zomerzijde of de warme winterzijde.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.