header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze boxsprings


Lees meer Climacofort Boxsprings
Lees-meer-Eastborn-Boxsprings
Lees meer Viking Boxsprings
Lees meer Mline Boxsprings
Lees meer Carpe diem Boxsprings
divider

VIKING BOXSPRINGS

HET BESTE BEDDENMERK UIT ZWEDEN

Viking boxsprings koopt u natuurlijk bij Slaapstudio Stijn. Want daar vindt u een zeer complete collectie Viking Boxsprings, u kunt bij ons in de slaapstudio rekenen op eerlijk en goed advies, maar ook kunt u bij ons alle tijd nemen om te komen proefliggen.
Viking Boxspring Slaapstudio Stijn

Viking Boxsprings worden ontworpen en met de hand gefabriceerd, waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van uit Zweden afkomstige materialen. Dit resulteert in de beste boxsprings van de hoogste kwaliteit met een zéér groot comfort. Standaard heeft u dan ook 25 jaar garantie op het frame en op veerbreuken. Er zijn voor Viking boxsprings vele matrassen, hoofdborden en accessoires te verkrijgen waardoor u uw bed geheel naar smaak kunt vormgeven.

VIKING BOXSPRINGS, DE GARANTIE VOOR EEN GOEDE NACHTRUST

Een Viking Boxspring is een investering in vele jaren van goede nachtrust. Mocht u kiezen voor een boxspring van Viking, dan bent u dan ook zeker van de beste kwaliteit, schitterend design en betrouwbare constructies opgebouwd uit de beste Zweedse materialen. Daarom ontvangt u 25 jaar garantie op frame en veerbreuk en 5 jaar op motoren.

Wij nodigen u graag uit om Viking boxsprings te komen testen in onze Slaapstudio in Nuenen nabij Gerwen en Nederwetten. Wij raden u aan om in de ochtend te komen proefliggen. Hoe later op de dag hoe vermoeider uw lichaam is. Hierdoor kunt u misschien voor het verkeerde matras kiezen. Gelukkig kunt u dan altijd rekenen op onze unieke Slaapgarantie. Om er zeker van te zijn dat u direct geholpen kunt worden kunt u een afspraak maken met één van onze ervaren slaapspecialisten.

Neemt u ook eens onze Boxspring aankooptips door voor extra informatie over het kopen van een boxspring.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.