header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer specifieke informatie over onze waterbedden


Lees meer Stretch-top-waterbedden
divider

STRETCH-TOP WATERBEDDEN

4D-Comfort matrassen passen zich aan elke situatie aan

Door het uniek matrasconcept ondersteunt dit systeem perfect elke welving van uw lichaam, in welke positie u ook ligt of zit. Hierbij zijn lichaamsmaten geheel onbelangrijk. Het matrasoppervlak vormt zich immers automatisch naar uw lichaamshouding, alsof het voor u op maat gemaakt werd.

Ook als een van de partners zit en de andere ligt, vormt dit waterbed een doorlopend, gezellig matrasoppervlak. Dit in tegenstelling tot dezelfde situatie in een bedsysteem met verstelbare bedbodems, waar dan het contact met de partner volledig wordt verbroken.

Stretch-Top Waterbedden van Slaapstudio Stijn

DE IDEALE ONDERSTEUNING DANKZIJ STRETCH-TOP WATERBEDDEN

Het unieke matrasoppervlak van een 4D-Comfort matras vormt zich uiterst precies en onmiddellijk naar elke welving van uw lichaam. Er zijn geen storende drukpunten, uw wervelkolom kan zich totaal ontspannen en u slaapt dieper en rustiger.
Vooral mensen die aan chronische rugpijn lijden, loven deze eigenschap van het 4D- Comfort systeem. De totale lichaamsondersteuning op een 4D-Comfort matras geldt zowel in ruglig, zijlig als buiklig slaaphouding.

Een traditioneel matras is ontworpen om een bepaald lichaamstype te ondersteunen, en geeft slechtere resultaten naargelang uw lichaam van deze standaard afwijkt. Een 4D-watermatras daarentegen, past zich optimaal aan aan elk lichaam. Daarom ook zijn zwangere vrouwen zo tevreden over hun waterbed. Het drukloze oppervlak staat hen immers toe tot op het einde van de zwangerschap in elke gewenste houding zalig te slapen.

STRETCH-TOP WATERBEDDEN ZIJN EEN WELDAAD VOOR UW BLOEDSOMLOOP

Door het unieke diagonale rekpatroon van de 4D-watermatras wordt de druk op het lichaam nog beter verdeeld dan op andere waterbedden. Alle storende drukpunten worden geëlimineerd zodat de bloedsomloop nergens gehinderd wordt. Telkens als de bloedsomloop gekneld wordt, draait men zich immers om en wordt de slaapcyclus onderbroken.

UW RUG HEEFT ER RECHT OP

Elke rug is anders en heeft zijn eigen specifieke welving. Indien men op een te harde of te zachte matras slaapt zal deze welving vervormd worden, zodat er ook ‘s nachts druk komt op de tussenwervelschijven. Deze tussenwervelschijven zijn eigenlijk met vocht gevulde kussentjes die als schokdempers tussen de wervels dienen. Gedurende de dag verliezen deze kussentjes langzaam vocht en dus ook veerkracht. De rug wordt hierdoor stijver en de kans dat uitsteeksels van de ruggengraat op zenuwbanen drukken wordt groter. Daarom is het uiterst belangrijk dat de tussenwervelschijven ‘s nachts volledig drukloos zijn, zodat ze zich terug met vocht kunnen volzuigen. Dit kan enkel indien de wervelkolom ontspannen kan rusten.

Op de 4D-Comfort matras van een STRETCH-TOP System waterbed wordt de ruggengraat perfect en overal ondersteund. Hij kan dus volledig ontspannen en zijn natuurlijke vorm aannemen. Het resultaat is dat men ‘s morgens met een ontspannen rug opstaat. Zo kan men de belasting van een zware werkdag beter aan.

Samen met de betere doorbloeding van de rugspieren vormt de aangename warmte van een STRETCH-TOP System waterbed een weldaad voor de vermoeide rug. Fris en uitgerust opstaan is niet moeilijk als u op een STRETCH-TOP System waterbed slaapt.

STRETCH-TOP WATERBEDDEN IN NUENEN

Wij nodigen u graag uit om alle waterbedden te komen testen en uzelf te laten overtuigen door de vele mogelijkheden. Ook voor Stretch-Top waterbedden geldt onze unieke Slaapgarantie: Als het waterbed binnen 3 maanden niet bevalt kunt u het omruilen naar een ander slaapsysteem. Is het nieuwe bed duurder, dan betaalt u het prijsverschil bij en als het bed goedkoper is dan krijgt u het prijsverschil terug. Aan u de keuze.

Om er voor te zorgen dat één van onze ervaren slaapspecialisten alle tijd voor u heeft, kunt u vooraf een afspraak maken. Wij adviseren u de afspraak in de ochtend te plannen, want dat is het beste tijdstip om een slaapsysteem uit te testen. Uw lichaam is namelijk uitgerust, terwijl uw lichaam later op de dag al zeer snel tevreden is met elk slaapsysteem. Wilt u alvast wat informatie inwinnen over waterbedden kopen dan moet u onze aankooptips zeker eens doornemen.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.