header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze bedbodems


Lees-meer-spiraalbodems
Lees-meer-lattenbodems
divider

AVEK SPIRAALBODEMS

De duurzame, veerkrachtige en ventilerende spiraalbodem!

De spiraalbodem is een oer-hollands product, dat zijn waarde in de loop van de tijd meer dan bewezen heeft. Deze vrijwel geheel uit recyclebaar staal geproduceerde matrasdrager voelt zich thuis in vrijwel alle bedden, en heeft een aantal eigenschappen die uniek te noemen zijn. Zo is de spiraalbodem waarschijnlijk de best ventilerende bedbodem ter wereld. De AVEK spiraalbodems hebben een dwarsgespannen netwerk met een zeer open structuur, waardoor de bedbodem voor meer dan 85% vrij kan ‘ademen’. Goed ventilerende bedden zijn hygiënischer en zorgen ervoor dat de matrassen droger en prettiger aanvoelen.br />
Spiraalbodems van Slaapstudio Stijn

Het dwarsgespannen netwerk van de spiraalbodem biedt een progressieve tegendruk: hoe meer druk er wordt uitgeoefend, des te groter is de geboden veerkracht. Hierdoor is er sprake van een goede en duurzame lichaamsondersteuning. Het netwerk is bovendien vrij van onderbrekingen, zodat de matras over het volle oppervlak gedragen wordt.

Spiralen zijn eenvoudig verstelbaar, en hebben een beperkte hoogte, waardoor ze ook in de meeste designbedden perfect toe te passen zijn.

AVEK heeft twee spiraalbodem programma’s in het assortiment. De Integra is de basis spiraalbodem, met niettemin uitstekende comforteigenschappen. Integra wordt veel toegepast als (verstelbare) matrasdrager in bestaande bedden of bedomrandingen. Nieuw is het InVenta programma: spiraalbodems die doordachte vormgeving en weldadig bedcomfort combineren in een uniek bedsysteem. InVenta bedbodems zijn niet alleen zeer comfortabel, maar hebben ook een fraai gevormd designframe. InVenta leent zich daardoor uitstekend voor plaatsing als vrijstaand bed. Aan het frame worden in een handomdraai de bedpoten bevestigd. Het ‘stand-alone’ bed kan naar wens uitgebreid worden met bijzondere accessoires, en uiteraard met bijpassende matrassen.

MEER INFORMATIE OVER ONZE SPIRAALBODEMS

Voor meer informatie over onze bedbodems nodigen wij u graag uit in onze slaapstudio. Daar kunt u alle aanwezige bedbodems, zowel lattenbodems als spiraalbodems komen uittesten en alles wat u wilt weten, direct aan ons vragen. En met onze unieke Slaapgarantie kiest u altijd voor de juiste bedbodem. Wilt u zichzelf alvast informeren over het kopen van een bedbodem. Om er zeker van te zijn dat u direct geholpen kunt worden, kunt u eventueel een afspraak maken met één van onze ervaren slaapspecialisten via ons contactformulier. We zijn ook telefonisch te bereiken via telefoonnummer 040 - 284 00 13. Wij verwelkomen u graag in onze slaapstudio.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.