header mobiel

SLAAPGARANTIE!Ja u leest het goed. Wij van Stijn's Slaapstudio geven u een slaapgarantie.
Hiermee zijn wij absoluut onderscheidend voor Nuenen, Eindhoven, Helmond en alle omliggende dorpen.

Door onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u beter slapen garanderen:
Zodra u bij ons een matras met bodem, boxspringcombinatie of een softside waterbed koopt, dan kunt u kiezen voor onze Slaapgarantie!

Dit houdt in dat u 3 maanden de mogelijkheid heeft om éénmalig van slaapsysteem te ruilen met verrekening van de nieuwprijs m.a.w. is het nieuwe slaapsysteem duurder, dan betaald u het prijsverschil bij. Is het nieuwe slaapsysteem goedkoper, dan krijgt u het prijsverschil contant terug. Bent u zeker van uw aanschaf en heeft Slaapgarantie voor u géén toegevoegde waarde dan krijgt u bij ons wat extra's.

Uniek in Nederland!
Slaaptips USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.