header mobiel

SENIORENBEDDEN, OOK WEL COMFORTLEDIKANTEN GENOEMD

Seniorenbedden (comfortbedden) kunnen bijdragen aan uw comfort tijdens deze periode van veranderende zorg waarin we als senioren geacht worden om langer zelfstandig thuis te wonen. Een goede nachtrust en het nodige comfort spelen een belangrijke factor in uw dagelijkse gesteldheid, en seniorenbedden kunnen hierin een relevante bijdrage leveren doordat ze alles bieden wat nodig is om lekker te kunnen slapen en moeiteloos in- en uit bed te kunnen stappen.

Seniorenbed, comfortbed, verpleegbed, comfortledikant

VOORDELEN SENIORENBEDDEN

Comfortabele senorenbedden zijn zo’n 15 cm hoger dan normale bedden, ook zijn er elektrisch verstelbare seniorenbedden. Dit vergemakkelijkt het in- en uitstappen aanzienlijk. In Stijn’s Slaapstudio vindt u diverse seniorenbedden die door middel van een afstandsbediening in hoogte te verstellen zijn, van extra laag (ter preventie van vallen) tot extra hoog (comfortabel in en uit bed stappen). Een in hoogte verstelbaar seniorenbed biedt ook het voordeel van een ergonomische werkhoogte met het opmaken van het bed.

UITVOERINGEN, EN MOGELIJKHEDEN SENIORENBEDDEN

Seniorenbedden zijn leverbaar als éénpersoons en tweepersoons uitvoering. Er zijn ook seniorenbedden met een 2 losse bedden die u uit elkaar kunt schuiven (soms met de hulp van wieltjes) zodat het opmaken van het bed een stuk gemakkelijker wordt doordat u overal eenvoudig bij kunt komen en de rug wordt minder belast. Als de bedden tegen elkaar staan, oogt het als één tweepersoonsbed. Sommige modellen zijn naar voorkeur uit te breiden met een opstaanhulp, in-, uitstapverlichting of papegaai wat de veiligheid weer ten goede komt.

Wij nodigen u graag uit om de diverse seniorenbedden te komen testen in onze Slaapstudio in Nuenen vlakbij Eindhoven en Helmond. Wij raden u aan om in de ochtend te komen proefliggen. Hoe later op de dag hoe vermoeider uw lichaam is. Hierdoor kunt u misschien voor het verkeerde bed of matras kiezen. Gelukkig kunt u dan altijd rekenen op onze unieke Slaapgarantie. Om er zeker van te zijn dat u direct geholpen kunt worden kunt u een afspraak maken met één van onze ervaren slaapspecialisten.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.