header mobiel

Review overzicht (217)


Carin
15/01/2017


10 / 10

Geweldige service!

Mijn matrair matras verloor lucht en het lek is door Stijn, zelfs ruim 9 jaar na aankoop,vakkundig en gratis gerepareerd. Dit noem ik nu eens een geweldige service!! Tevens vond ik het super dat Stijn zo snel al aan kon komen om het "probleem" op te lossen.
g.j. Alkema
11/01/2017


9 / 10

aankoop matras

prima matras goede service bezorging volgens afspraak
Stijn van den Broek
09/01/2017


9 / 10

Aankoop nieuw bed en kledingkast.

Halverwege 2016 bij Stijn's Slaapstudio een nieuw bed en een nieuwe kledingkast gekocht. We zijn er erg netjes geholpen en er werd goed de tijd voor ons genomen. Geen opdringerige verkooppraatjes maar gewoon een eerlijk advies. De levering was netjes en we waren tevreden. Hierna ook nog een nieuwe kledingkast gekocht. Het heeft wat mailtjes en bezoekjes gekost voor we eruit waren, maar uiteindelijk wel iets gevonden wat geheel naar ons zin was. Vandaag (9-1-2017) is de kast geleverd. Er was iets met het opbouwen niet helemaal goed gegaan en Stijn stond vanmiddag alweer op de stoep om het op te lossen. Prima service. We zijn dik tevreden over Stijn's Slaapstudio!
Jos&Annelie
06/01/2017


10 / 10

Heerlijk slapen

Omdat we van ons vorige bed rugklachten overhielden zijn we op zoek gegaan naar wat nieuws en terecht gekomen bij Stijn's Slaapstudio. Na het aangeven van onze wensen hebben we samen een nieuwe boxspring samengesteld met daarbij een nieuw dekbed en kussens. De levering was sneller dan verwacht, het bed werd netjes in elkaar gezet en de verpakkingsmaterialen afgevoerd. Sinds die tijd slapen we heerlijk en dat is ook terug te zien op mijn horloge dat sleep tracking ondersteunt. We worden minder vaak wakker en de rug- en schouderklachten zijn verdwenen. We zijn ook zeer te spreken over de persoonlijke aandacht en dat is belangrijk voor iets waar je toch een groot deel van je leven op door brengt.
Irene
12/11/2016


9 / 10

Omruil garantie super

In september zijn onze nieuwe matrassen uit Stijns nieuwe assortiment geleverd. Helaas bleken deze matrassen (iets) te hard voor ons en voor mij te warm. Stijn heeft dit perfect opgepakt nieuwe matrassen laten maken, omdat zoals hij zei "dit ook voor mij nieuwe matrassen zijn waarvan ik nog moet ervaren wat de bevindingen van de klanten zijn". Zonder problemen en snel heeft hij de nieuwe matrassen gebracht.
wil v eck
06/11/2016


10 / 10

bedbodem en matras

Wil V Eck 5 ster Ondanks dat wij totaal niet uit de buurt komen werd er ook bij ons bezorgt en alles keurig in elkaar gezet. Wij hadden een matras en een reflexion lattenbodem gekocht en werd keurig binnen de afgesproken tijd geleverd zelfs nog 2 weekjes eerder. Daar ik problemen heb met rug en heupen werd ik uitermate goed voorgelicht betreffende de aankoop. Dit is een bedrijf waar goed naar je klachten wordt geluisterd om vervolgens een goede oplossing te vinden. Tot op heden ben ik zeer tevreden maar slaap pas 3 nachten op nieuw matras en de pijn is minder op dit moment en ik hoop van ganse harte dat dit ook zo blijft. Dus mensen laat je niet omkletsen in andere zaken maar ga hier naartoe ookal is het niet naast de deur de service en informatie die U krijgt is TOP. Dat vonden wij erg doorslaggevend 15 uur geleden
Terwisse
27/10/2016


10 / 10

Tevredenheid tonen

Ongeveer vijf jaar geleden hebben wij nieuwe bedden gekocht bij Stijn's Slaapstudio . Het was een hele investering , maar zelden hebben wij zo'n goede investering gedaan . Al vijf jaar slapen wij meer dan uitstekend . In die vijf jaar hebben wij twee keer een beroep op Stijn moeten doen i.v.m . een klein probleempje (afstandsbediening ). Wij zijn uitermate content over de service , die daarbij betoond is .Kortom : wij zijn super tevreden
Petra konings
26/10/2016


10 / 10

Nieuwt bed

Heel tevreden zijn wij over ons nieuwe bed en de service van Stein. De afstandsbediening van de electrische bodem was stuk zonder problemen hebben we een nieuwe gekregen. Dank daar voor.
Patricia
06/10/2016


10 / 10

Super!

Dank je wel Stijn's Slaapstudio voor de goede service, het geduld wat jullie met ons hadden, het advies bij de aankoop van ons bed en de klantvriendelijkheid! Toppie!
Babs van Dongen
23/09/2016


10 / 10

Super

Zijn al jaren klant bij Stijn en recentelijk ons 2e waterbedmatras gekocht. Altijd vriendelijk, altijd meedenken met de klant, super service. We nemen niet eens de moeite om bij een ander te gaan kijken omdat het zo goed bevalt. Zelfs het regelen van een betalingsregeling vanwege een onverwacht inkomensverlies na bestelling van het waterbedmatras was nog mogelijk. Super!

Pagina 9 van de 22

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.