header mobiel

Review overzicht (213)


Cor van Eggelen
31/01/2017


10 / 10

Super service

Waterbed na jaartje of 12 kleine lekkage. Stijn gebeld en dezelfde dag kosteloos snel en vakkundig gedicht. Dat is echte service.
van der sommen
30/01/2017


10 / 10

aankoop matrassen

prettige en zeer goede voorlichting zodat de goede keuze gemaakt kon worden.derhalve zijn we zeer tevreden over de service en onze nieuwe matrassen.
Ton Konings
28/01/2017


10 / 10

Geweldige service

Bij ëën helft werkte de electrice verstelbaarheid niet meer. Na melding nog dezelfde dag gerepareerd en dat zonder kosten te berekenen.Het bed is gekocht in augustus 2008. Petje af voor deze service.
Ria & Hans
23/01/2017


10 / 10

Perfecte Service

Wij slapen al jaren op Matrair matrassen en nog nooit geen spijt gehad van deze investering, sinds vorig jaar hebben we nieuwe matrassen en tevens ook een bed ombouw, een aantal weken geleden hadden we een dingetje met de pomp en afst.bed dit is op zeer snelle en correcte wijze opgelost door Stijn. Ik kan deze zaak voor iedereen adviseren en zal dat ook altijd blijven doen. Een Topteam wat zeker een 11 waard is [oh het gaat maar tot 10] dus een 10
Jan Verbruggen
23/01/2017


10 / 10

Mline matras

Sinds september 2016 beschikken wij over Mline matrassen van Stijns slaapstudio.Het is echt een beleving gewoon SUPER.
Erik
18/01/2017


9 / 10

wat een service!

Bij een kleine storing in de elektrische voorziening van ons bed bodem was Stijn na een paar dagen al bij ons thuis om de klacht te verhelpen. Met succes! Ik heb hem gevraagd om mee te denken over gelijkwaardige matrassen, aangezien onze Eastborn Jubilee binnen enkele jaren moeten worden vervangen en de matrassen er niet altijd beter op worden. Een gelijkwaardige Eastborn op ons logeerbed is n.l. van een heel ander comfort dan de huidige Jubilees. Hij zal het ons laten weten.
Carin
15/01/2017


10 / 10

Geweldige service!

Mijn matrair matras verloor lucht en het lek is door Stijn, zelfs ruim 9 jaar na aankoop,vakkundig en gratis gerepareerd. Dit noem ik nu eens een geweldige service!! Tevens vond ik het super dat Stijn zo snel al aan kon komen om het "probleem" op te lossen.
g.j. Alkema
11/01/2017


9 / 10

aankoop matras

prima matras goede service bezorging volgens afspraak
Stijn van den Broek
09/01/2017


9 / 10

Aankoop nieuw bed en kledingkast.

Halverwege 2016 bij Stijn's Slaapstudio een nieuw bed en een nieuwe kledingkast gekocht. We zijn er erg netjes geholpen en er werd goed de tijd voor ons genomen. Geen opdringerige verkooppraatjes maar gewoon een eerlijk advies. De levering was netjes en we waren tevreden. Hierna ook nog een nieuwe kledingkast gekocht. Het heeft wat mailtjes en bezoekjes gekost voor we eruit waren, maar uiteindelijk wel iets gevonden wat geheel naar ons zin was. Vandaag (9-1-2017) is de kast geleverd. Er was iets met het opbouwen niet helemaal goed gegaan en Stijn stond vanmiddag alweer op de stoep om het op te lossen. Prima service. We zijn dik tevreden over Stijn's Slaapstudio!
Jos&Annelie
06/01/2017


10 / 10

Heerlijk slapen

Omdat we van ons vorige bed rugklachten overhielden zijn we op zoek gegaan naar wat nieuws en terecht gekomen bij Stijn's Slaapstudio. Na het aangeven van onze wensen hebben we samen een nieuwe boxspring samengesteld met daarbij een nieuw dekbed en kussens. De levering was sneller dan verwacht, het bed werd netjes in elkaar gezet en de verpakkingsmaterialen afgevoerd. Sinds die tijd slapen we heerlijk en dat is ook terug te zien op mijn horloge dat sleep tracking ondersteunt. We worden minder vaak wakker en de rug- en schouderklachten zijn verdwenen. We zijn ook zeer te spreken over de persoonlijke aandacht en dat is belangrijk voor iets waar je toch een groot deel van je leven op door brengt.

Pagina 8 van de 22

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.