header mobiel

Review overzicht (217)


Emely Teeuwen
04/06/2018


10 / 10

Service

Dank jullie wel voor de goede service. Nadat ik een telefoontje had gepleegd over de stevigheid van het matras stonden jullie bij ons op de stoep. Jullie dachten met ons mee, losten het op en maakten ons blij. Dank jullie wel!
Welten
07/05/2018


10 / 10

top service

Voor de 2e keer hier een bed gekocht en wederom super goede informatie en voorlichting. De service is top. Erg vriendelijk en zeker behulpzaam. Het achterstuk van het bed kon niet via de trap (moest naar de zolder), maar ze hebben echt alles gedaan om het toch boven te krijgen ook al vergde het hen veel tijd. Via een dakraam (wat eruit getild moest worden) hebben ze via schuine daken de achterkant van het bed met riemen naar boven kunnen brengen. Top gedaan. Moest er even niet aan denken wat er had kunnen gebeuren als er iemand uitgegleden zou zijn, maar gelukkig is alles goed gegaan. Bedankt voor de service, spontaniteit, humor en vakkundigheid.
Jolanda
30/04/2018


10 / 10

Super service

Stijn, wat een geweldige service, super tevreden!!
echtpaar Hoevenaars
04/04/2018


10 / 10

heerlijk slapen!

Na ca. 3 weken in gebruik moeten wij bekennen: we hebben twee heerlijke bedden gekocht bij Stijn's Slaapstudio. Wij dachten dat het de eerste paar nachten wel sterk wennen zou vragen, maar werkelijk vanaf de eerste nacht hebben we als de bekende rozen geslapen! En nog steeds gaat dat maar zo door en weer door!
Anja en Johan
01/04/2018


10 / 10

Mahoton natuurlatex matrassen

In verband met rugklachten waren wij al lang op zoek naar goede matrassen. Door de ruime ervaringJ van Stijn adviseerde hij ons de Mahoton natuurlatex matrassen. Een geweldige keuze! Na vele jaren liggen wij weer comfortabel waardoor we veel beter slapen. Ook het advies voor beddengoed hebben wij ter harte genomen. Bedankt Stijn, Sandra en vader!
Mevrouw Neijts
27/03/2018


10 / 10

Fantastische service

10 ?????????? Geweldig dat zonder enig probleem mijn bed weer heerlijk slaapt na het bezoek van Stijn. Echt een erg fijne topservice!
Rose
16/03/2018


10 / 10

Super Service

Stijn, Super bedankt voor de snelle service van het repareren van ons waterbed. Sneller kan haast niet.
Michel Ruijters
12/03/2018


10 / 10

Zeer correct

al ruim 20 jaar klant bij Stijn. Tot volle tevredenheid. Eerst een paar waterbedden en nu overgestapt op boxspring. Goede voorlichting, goede levering, goede plaatsing en en zoals altijd uitstekende service. Voor ons geen andere beddenleverancier!!!!
Wilma
05/03/2018


10 / 10

Stijn

Super tevreden . Geweldige serviceAMIEH
M. v.d. mHeuvel
02/03/2018


10 / 10

matrair

Onlangs was bij mijn matrair matras (luchtgeveerd) het schoudergedeelte lek. Nadat er afgesproken was dat er een nieuw schoudergedeelte besteld zou worden is tevens ook het heupgedeelte vervangen hoewel deze niet lek was. Dat noem ik nog eens service. Ik kan iedereen Stijn's slaapstudio aanbevelen, maar zeker ook het matrair matras, en zeker voor lichtgewicht mensen. Zoals op de website van matrair.com staat, als je in de tuin gewerkt hebt en geslapen hebt op een matrair matras je de volgende dag geen spierpijn hebt en dat is ook zo. Een tevreden princes op de erwt.

Pagina 4 van de 22

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.