header mobiel

Review overzicht (219)


Hella
23/09/2014


10 / 10

matrassen

We hebben al een paar dagen mogen genieten van de nieuwe matrassen die bij u zijn aangekocht. We zijn onder de indruk van het advies en de manier waarop de aankoop tot stand kwam. Het ging lekker relaxt en er werd alle tijd voor genomen. Bij het afleveren gebeurde er een klein ongelukje, waardoor er wat schade ontstond. Ook dit werd meteen tot alle tevredenheid opgelost. Voortaan kunnen we lekker verder dromen.
Wendy
22/09/2014


10 / 10

Top!

Jarenlang had mijn man last van zijn rug en kwam moe zijn bed uit. Na goed advies van Stijn en Sandra hebben wij een superfijn bed aangeschaft en heeft mijn man geen rugklachten meer en staan wij uitgeslapen op! Dank jullie wel Stijn en Sandra. Top!!!
Peter Jacobs
22/09/2014


10 / 10

weldadig slapen op een Carpe Diem

Ongeveer 4 jaar geleden hebben wij een Carpe Diem bed gekocht bij Sandra en Stijn. Het slapen in een dergelijk bed is een unieke ervaring en een weldaad voor je nachtrust. Je voelt de gelijkmatige ondersteuning over je hele lichaam en sindsdien slapen wij veel beter en rustiger. Ook die vervelende pijntje 's morgens zijn geheel verdwenen. De prijs kwaliteit verhouding van Carpe Diem is uitstekend gebleken! Bedankt voor jullie kundig advies Sandra en Stijn!!
Hedwig
21/09/2014


10 / 10

Top!

Komen al 12 jaar terug in deze zeer klantvriendelijke en service gerichte slaapstudio. Deskundig advies, mbt waterbedden en alles wat je daarbij nodig hebt. Een lekkage werd doeltreffend en meteen verholpen! Het verhogen naar seniorhoogte is een goede tip en vindt binnenkort plaats. Samen met energie zuinige verwarmingselementen. Dat is pas meedenken!
Joost
18/09/2014


10 / 10

Waterbedlek

Smorgen waterbed lek! Al oud maar verder nog steeds prima! Stijn gebeld en die kwam einde middag, zorgvuldig gerepareerd en tips om het bed weer droog te krijgen. Werkte goed, prijs was fair en service top!
Fam. Sybesma-Havik
17/09/2014


10 / 10

Service is geweldig!

Na bijna 11 jaar heerlijk slapen op ons waterbed, werd ik vanochtend wakker met een natte plek in het bed..., na kort overleg met Stijn, is het vandaag al opgelost. Lekje geplakt en we kunnen weer heerlijk slapen... Geweldig!
janine
17/09/2014


10 / 10

geweldig advies en service

In al die jaren, twee keer bij Stijn mijn bed gekocht.Beide keren met een heel goed advies. Tevreden ben ik ook met de slaapgarantie, geeft mij toch wat extra zekerheid bij mijn aankoop. Natuurlijk ook mijn hoofdkussen bij Stijn aangeschaft, heb inderdaad ook getest en had snel het goede kussen te pakken. Waar mag je nou eerst uit proberen, dat is toch fantastisch. Inmiddels al heel wat mensen,over mijn tevredenheid verteld en geadviseerd om voor goed slaapadvies Stijn's Slaapstudio te bezoeken.
Fam Verberne
16/09/2014


10 / 10

gratis hoofdkussens testen

Een kast vol met hoofdkussen en nog niet de goede! Bij Stijn wel geslaagd nadat we 2 keer een kussen geprobeerd hadden. de eerste keer net te zacht en te laag, de tweede keer bingo. Fijn dat we gebruik konden maken van deze testservice. Kast opgeruimd en nekklachten weg. Bedankt Stijn en Sandra
Wim Valstar
16/09/2014


9 / 10

Stijn's deskundigheid

We willen onze grote waardering uitspreken over Stijns’ Slaapstudio. Waarom? We werden geholpen door de heer Stijn zelf op een rustige, vrijblijvende manier. Hij luistert naar de specifieke wensen, kijkt wat de mogelijkheden zijn en geeft een passend advies, geheel vrijblijvend. Het is alsof hij in de huid van zijn klanten kruipt. Fantastisch in 1 woord!. De kwaliteit van de producten is hoog en betaalbaar. We hadden bij het waterbed ook kussens besteld welke we als proefkussen mochten gebruiken en net zo lag omruilen tot het naar onze zin was. De nieuwe molton moest de eerste keer gewassen worden en in de condensdroger worden gedroogd alvorens hem te gebruiken op bed. Wij hebben geen condensdroger. Maar dat was geen probleem; het werd allemaal gedaan voor ons. De molton kon bij plaatsing van het bed meteen in gebruik worden genomen. Kom daar maar ‘ns bij een andere winkel om. Het plaatsen van het bed ging probleemloos, oude bed werd kosteloos afgevoerd. Geen omkijken naar. Je hebt echt nog zo’n dorpsgevoel van vroeger, als het gaat om alle service items bij de zaak/winkel. Niets is een probleem of het kan wel worden opgelost. Betaling is pas na levering en als het allemaal naar je zin is. Geen aanbetaling of wat dan ook, dit heet vertrouwen in z’n klanten. Gemoedelijk en Perfect. Stijn voorspelde al bij aankoop van het bed dat we heerlijk zouden slapen en inderdaad….sindsdien slapen we iedere nacht Koninklijk. Het is gewoon leuk om naar bed te gaan. Kortom, de service vooraf was goed, de service en aandacht tijdens geweldig en de service erna (after sale) grandioos. Een zaak om naar toe te willen gaan. Bravo, Stijn.
An & Lennart
13/09/2014


10 / 10

Lekker slapen op een Carpe Diem

Ontspannen sfeer, lekkere koffie en alle tijd. Als rugpatient had ik nogal wat eisen waar voor mij een nieuw bed aan moet voldoen. dan is een optimaler ondersteuning heel belangrijk, daarbij is voor ons uitgerust wakker worden een must. Door een goed luisterend oor waren we er al snel achter wat voor ons het beste was. We kwamen al snel uit op een Carpe Diem. Je gaat liggen en je lichaam ontspant zich. En dan de prijs, ja dat is even slikken we hebben er echt een nachtje over moeten slapen. Dat nachtje op onze oude matrassen gaf meteen de doorslag. We slapen er nu alweer een jaar op en dit is de beste investering ooit. Wat een superbed.K

Pagina 20 van de 22

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.