header mobiel

Review overzicht (221)


Nijhof
10/02/2015


10 / 10

KWALITEIT met hoofdletters

Nu voor de 2de keer een bed bij Stijn gekocht. De perfecte combinatie tussen kwaliteit en prijs. De kennis, producten en service zijn de prijs meer dan waard. Bedankt en tot over 10-15 jaar ;0)
m. peters
09/02/2015


10 / 10

Eastbornmatrassen

Wij slapen nu een week op onze nieuwe Eastborn matrassen. Ze zijn perfect, niet te hard en niet te zacht. M.a.w. prima advies. Op onze vraag of het stootbord vervangen kon worden door een beugel hadden wij binnen 2 dagen het antwoord en een prijsopgave. Snelle service!
Ruud en Linda
07/02/2015


9 / 10

Carpe Diem

In 2013 hebben wij een Carpe Diem bed gekocht bij Stijn. Het is een flinke investering maar het nog elke dag of beter gezegd nacht waard. Dank voor het advies!
M & M Pieterse
28/01/2015


10 / 10

Aankoop zijden dekbed voor transpirerend kind.

Onze dochter van 7 jaar transpireert s'nachts (ongeacht de omgevingstemperatuur) hevig en heeft daardoor extra last van haar eczeem. Na zonder enig resultaat eigenhandig enkele dekbedden geprobeerd te hebben, zijn wij naar Stijn's Slaapstudio gegaan.Daar kregen wij het gedegen advies om een dekbed met een vulling van zijde van de moerbeivlinder uit te proberen.Sindsdien is onze dochter haar pyjama niet meer klam na een nacht slapen en vindt ze het dekbed héérlijk warm ondanks dat het dun aanvoelt.Wij kunnen dit iedereen met dezelfde klachten aanbevelen !
Berry
28/01/2015


10 / 10

Geweldige service

Ik was beugels kwijt van het voetenbord van mijn Eastborn boxspring. Gevraagd of ze deze nog konden leveren en wat de kosten zijn. Na een weekje een telefoontje dat ik ze gratis kon komen afhalen. Geweldig geregeld. Topservice..
Pauline
21/01/2015


10 / 10

Garantie

Ik heb 1,5 jaar geleden een verwarmingsalement gekocht voor mijn waterbed, deze ging daarna een aantal keren kapot. Telkens was het geen enkel probleem om deze om te ruilen. Stijn of zijn collega kwam het liefst dezelfde dag hem zelf omruilen en weer installeren. Ik ben onder de indruk van de vriendelijkheid en service. Als ik een volgend bed ga aanschaffen, ga ik zonder enige twijfel naar zijn zaak. Service is bewezen!
Edwin & Jolanda
13/01/2015


10 / 10

Klasse service!

Sinds 8 jaar liggen wij op een heerlijk bed van Carpe Diem. De toppers waren aan vervanging toe en deze werden na een telefoontje naar Stijn van Stijn's Slaapstudio meteen besteld. Kort daarna werden ze afgeleverd en door Stijn keurig op het bed geplaatst. Helaas was er ook een elektronisch probleem met de motoren onder het bed. Stijn kwam wederom snel met een passende en kostentechnische gunstige oplossing. We zijn weer helemaal blij met ons oude/nieuwe bed. Onze complimenten voor Stijn en zijn team. Zij weten nog wat klantenservice betekent! Een dikke 10!
Thea van Wingerden
12/01/2015


10 / 10

Service

Ik had een nare klacht over mijn Aestborn matras, maar wegens verhuizing werd deze steeds uitgesteld. Toen ik eindelijk hiermee kwam was, godzijdank, Sandra in staat goed te luisteren. Stijn zette zich vervolgens in om mij, via een beddenspeciaalzaak hier in de buurt, van een nieuw matras te voorzien, wat inmiddels fantastisch is gelukt. Dus bij deze wil ik mijn grote dank aan dit echtpaar uitspreken!!!
Familie van Dongen
05/01/2015


10 / 10

Uitstekkende service

Zondags s’ morgens bezig met spray en conditioner, gaat het rubber van de dop van ons 14 jaar oude waterbed kapot. Omdat dit niet met een reparatiesetje te repareren is toch maar (op een zondag) Stijn gebeld, voicemail ingesproken, binnen korte tijd een telefoontje terug gekregen met de mededeling “ik kom er aan”. Bij aankomst is binnen korte tijd de dop vervangen en kan er weer op geslapen worden. Stijn, bedankt voor deze uitstekkende service.
Fam Strijbosch
03/01/2015


10 / 10

Super Service

Na ruim 10 jaar hadden wij een lek in ons waterbed, na een telefoontje kwam Stijn het bed repareren. Snelle service en ook nog eens kosteloos, waar vind je tegenwoordig nog zo'n super service. Je kunt overal bedden kopen maar zo'n goede service kun je op weinig plaatsen verwachten. Bedankt Stijn

Pagina 16 van de 23

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.