header mobiel

Review overzicht (219)


Ruud en Linda
07/02/2015


9 / 10

Carpe Diem

In 2013 hebben wij een Carpe Diem bed gekocht bij Stijn. Het is een flinke investering maar het nog elke dag of beter gezegd nacht waard. Dank voor het advies!
M & M Pieterse
28/01/2015


10 / 10

Aankoop zijden dekbed voor transpirerend kind.

Onze dochter van 7 jaar transpireert s'nachts (ongeacht de omgevingstemperatuur) hevig en heeft daardoor extra last van haar eczeem. Na zonder enig resultaat eigenhandig enkele dekbedden geprobeerd te hebben, zijn wij naar Stijn's Slaapstudio gegaan.Daar kregen wij het gedegen advies om een dekbed met een vulling van zijde van de moerbeivlinder uit te proberen.Sindsdien is onze dochter haar pyjama niet meer klam na een nacht slapen en vindt ze het dekbed héérlijk warm ondanks dat het dun aanvoelt.Wij kunnen dit iedereen met dezelfde klachten aanbevelen !
Berry
28/01/2015


10 / 10

Geweldige service

Ik was beugels kwijt van het voetenbord van mijn Eastborn boxspring. Gevraagd of ze deze nog konden leveren en wat de kosten zijn. Na een weekje een telefoontje dat ik ze gratis kon komen afhalen. Geweldig geregeld. Topservice..
Pauline
21/01/2015


10 / 10

Garantie

Ik heb 1,5 jaar geleden een verwarmingsalement gekocht voor mijn waterbed, deze ging daarna een aantal keren kapot. Telkens was het geen enkel probleem om deze om te ruilen. Stijn of zijn collega kwam het liefst dezelfde dag hem zelf omruilen en weer installeren. Ik ben onder de indruk van de vriendelijkheid en service. Als ik een volgend bed ga aanschaffen, ga ik zonder enige twijfel naar zijn zaak. Service is bewezen!
Edwin & Jolanda
13/01/2015


10 / 10

Klasse service!

Sinds 8 jaar liggen wij op een heerlijk bed van Carpe Diem. De toppers waren aan vervanging toe en deze werden na een telefoontje naar Stijn van Stijn's Slaapstudio meteen besteld. Kort daarna werden ze afgeleverd en door Stijn keurig op het bed geplaatst. Helaas was er ook een elektronisch probleem met de motoren onder het bed. Stijn kwam wederom snel met een passende en kostentechnische gunstige oplossing. We zijn weer helemaal blij met ons oude/nieuwe bed. Onze complimenten voor Stijn en zijn team. Zij weten nog wat klantenservice betekent! Een dikke 10!
Thea van Wingerden
12/01/2015


10 / 10

Service

Ik had een nare klacht over mijn Aestborn matras, maar wegens verhuizing werd deze steeds uitgesteld. Toen ik eindelijk hiermee kwam was, godzijdank, Sandra in staat goed te luisteren. Stijn zette zich vervolgens in om mij, via een beddenspeciaalzaak hier in de buurt, van een nieuw matras te voorzien, wat inmiddels fantastisch is gelukt. Dus bij deze wil ik mijn grote dank aan dit echtpaar uitspreken!!!
Familie van Dongen
05/01/2015


10 / 10

Uitstekkende service

Zondags s’ morgens bezig met spray en conditioner, gaat het rubber van de dop van ons 14 jaar oude waterbed kapot. Omdat dit niet met een reparatiesetje te repareren is toch maar (op een zondag) Stijn gebeld, voicemail ingesproken, binnen korte tijd een telefoontje terug gekregen met de mededeling “ik kom er aan”. Bij aankomst is binnen korte tijd de dop vervangen en kan er weer op geslapen worden. Stijn, bedankt voor deze uitstekkende service.
Fam Strijbosch
03/01/2015


10 / 10

Super Service

Na ruim 10 jaar hadden wij een lek in ons waterbed, na een telefoontje kwam Stijn het bed repareren. Snelle service en ook nog eens kosteloos, waar vind je tegenwoordig nog zo'n super service. Je kunt overal bedden kopen maar zo'n goede service kun je op weinig plaatsen verwachten. Bedankt Stijn
Pim de Bruin
29/12/2014


10 / 10

Tijd voor een goed advies

Waar vind je ze nog: specialisten die de tijd nemen om je van een goed advies te voorzien. 10 jaar geleden onze eerste boxspring gekocht, na verhuizing ging dit bed naar logeerkamer en opnieuw uiteraard terug naar Stijn. Wederom erg goed geadviseerd, men geeft duidelijke uitleg over verschillende mogelijkheden en ze durven ook iets af te raden. Gaan niet voor de snelle verkoop, na eerste verkenning word je geadviseerd om op een ochtend terug te komen om goed proef te liggen. En niet voor 5 minuten. Kortom, een echte aanrader als je op zoek bent naar een goede slaapoplossing.
Mieke en Piet Baltus
24/12/2014


10 / 10

Service

Met Stijns Slaapstudio hebben we een goede ervaring opgedaan. Bij deze zaak hebben we onlangs hoeslakens gekocht. Onze keus viel op frottéweefsel van een bepaald fabrikaat. Nadat we de lakens korte tijd in gebruik hadden, bleken op enkele plaatsen draden los te zitten. Toen we met onze aankoop teruggingen naar de winkel werden we meteen vriendelijk en begripvol te woord gestaan. Zonder omhaal van woorden bood de leiding van zaak aan om de lakens in te ruilen voor een ander, minder kwetsbaar product. Voor deze uitstekende service verdient Stijns Slaapstudio onze complimenten.

Pagina 16 van de 22

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.