header mobiel

Review overzicht (221)


Ton & Marjolein
31/05/2015


10 / 10

Nieuwe matrassen en kussens

Super blij met onze nieuwe matrassen en kussens. Perfecte uitleg en deskundig advies gehad en afspraken zijn 100% nagekomen. Uitstekende service en klantvriendelijkheid. Een echte aanrader !!!
Fam van Gerwen
14/05/2015


10 / 10

Prima!

Nieuwe matrassen liggen prima. Wij zijn content!
Familie Worm
13/05/2015


10 / 10

Al meer dan 15 jaar klant!

Sinds wij ongeveer 15 jaar geleden ons waterbed bij Stijn kochten, zijn wij klant. De service is al die jaren meer dan uitstekend gebleven! Wij wonen niet meer in de buurt van Nuenen, maar we kunnen gewoon bellen als we iets nodig hebben of als er iets vervangen moet worden. Stijn regelt het. Service met een hoofdletter S. Fijn dat er nog dit soort winkels zijn.
Ad Wetzer
17/04/2015


10 / 10

Bestelling en levering complete slaapkamer

Prettige en deskundige begeleiding naar een nieuwe slaapkamer. Ook de aflevering was dik in orde! We gaan dit adres zeker aanbevelen.
Lies en Frank
29/03/2015


10 / 10

Super

Niet alleen het kunnen uitproberen van een kussen, maar ook het meedenken bij de aanschaf van een boxspring, de heldere communicatie en bereikbaarheid, het goede advies en beslist de uitstekende service en oplossing van een klacht: het kan en is zo super bij Stijn!
Cecile
09/03/2015


10 / 10

Vervanging defecte motor

Supersnelle en vakkundige oplossing voor een defecte motor van onze fijne electrisch verstelbare boxspring! Bedankt!
Sonja
07/03/2015


8 / 10

Prima afhandeling

IK moest onverwachts werken op de dag van levering. Heel jammer want ik had mij verheugd op mijn nieuwe bed. Maar niet getreurd. Het bed werd die dag toch nog neergezet op het einde van de middag. Heerlijk geslapen die nacht. Heel fijn deze medewerking !
john en liesbeth R.
27/02/2015


10 / 10

geweldig!

Goed advies, uitstekende service, zeer vriendelijk en deskundig
Henny en Anja
14/02/2015


10 / 10

100%

Hallo Stijn, Sandra en Ans, Wat zijn wij blij met de aankoop van ons nieuwe waterbed, nu een week verder en wat slaapt het heerlijk, wij willen jullie hartelijk danken voor de goede service op alle gebied , vanaf aankoop tot plaatsen alles is perfect verlopen en geregeld, dus wij zijn 100% tevreden en kunnen jullie dan ook van harte aanbevelen. Groetjes uit Liessel van Henny en Anja.
Janssens
11/02/2015


10 / 10

Het wordt eentonig.....

Als ik zo alle reviews lees, zal deze niet echt meer opvallen. Want ook ik geef Stijn's Slaapstudio een score van 10 (net als bijna iedereen)... Waarom? Bij de aankoop van onze boxspring hebben wij diverse winkels bezocht. Stijn's Slaapstudio was de eerste zaak waarbij we een advies kregen waarbij we echt het idee hadden dat we hier met professionals te maken hadden. Alle facetten werden belicht zoals slaaphouding, stand lichaam etc. etc. Daarnaast hebben zij goed meegedacht om uiteindelijk binnen ons budget te blijven. De service is prima: ze komen hun afspraken na! Kortom: totaal geen minpunten! En oh ja, ondertussen hebben wij een week ons bed ...... en het ligt heerlijk!

Pagina 15 van de 23

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.