header mobiel

Review overzicht (221)


Jolanda en Kees
06/04/2016


10 / 10

Top service!!

Stijn, Sandra en ook Ans, wat een geweldig team zijn jullie! Service staat echt hoog in het vaandel. Jullie gaan voor volledig tevreden klanten. Ook al betekent dit dat een eerder door ons minder goed gekozen matras (door onvoorziene rugklachten) door een ander matras moet worden vervangen. Dan nog weten jullie een fantastische oplossing te bedenken. Jullie gaan erg ver om tevreden klanten te houden. We kunnen jullie bij iedereen aanbevelen.
N.v Lieshout
31/03/2016


8 / 10

service

Je word vriendelijk ontvangen, ,n vertrouwd adres en snelle service. en goede bedden in alle prijsklasse. dus KWALITEIT.
José van Leeuwaarden
15/03/2016


10 / 10

Geweldige service

Vanochtend gebeld voor een lek in mijn Matrair bed. Wat super lekker slaapt maar alweer wat jaartjes oud is. Vanmiddag is Stijn al langs geweest om dit te verhelpen. Super die services. Dit is alleen al een goede reden om bij Stijn een nieuw matras te kopen.
Fam loomans
17/02/2016


10 / 10

geweldig

een zeer vakkundige uitleg en informatie en advies voor een matras wat bij me past ( ben reumapatiënt en al jaren had ik het gevoel dat ik op een matras lag wat niet goed voor mij was) maar vanaf dat Stijn mijn matras leverde slaap ik eindelijk de hele nacht zonder pijn. wat een geweldige uitleg en service. ik hoefde niet eens te wennen . de score gaat helaas niet hoger dan een tien maar ik denk er zelf nog wel 2 nullen bij. super super??
Danny van Alphenm
21/01/2016


10 / 10

reparatie

Na 10 jaar een lek :-( Stein gebeld en na afspraak gratis gerepareed. Super !!! Mvg Danny van Alphen
van der heijden
20/01/2016


10 / 10

erg goed

zoals gewoonlijk zijn we weer erg goed geholpen.
Mirjan
19/01/2016


10 / 10

Bedankje voor de topservice

Termostaat van mijn waterbed was kapot, binnen een dag gemaakt en dat zelfs een een zondag! Dat noem ik nou eens topsrvice!! Bedabkt Stijn.
Jose
13/01/2016


10 / 10

Nu 3 weken slaapgenot :-)

Boxspring slaapt super wel ff moeten wennen aan de hoogte haha, verder nul klachten qua verkoop, levering en plaatsing super bedankt Stijn's. Tot de volgende keer;-)
Wilma Smeier
12/01/2016


10 / 10

Uitstekende service.

In verband met nekklachten was ik op zoek naar een goed kussen. Advies was uitstekend. Heb enkele kussen in de winkel kunnen testen. Kreeg uiteindelijk een kussen mee om enkele dagen thuis te kunnen proberen. Deze service is ongekend. Ben nu in het bezit van een perfect kussen.
Bas
10/01/2016


10 / 10

lek

We ontdekten dat het waterbed lek was en belden meteen. De zelfde dag stond hulp op de stoep. Op vriendelijke wijze werd direct de lekkage gerepareerd. Perfect!

Pagina 12 van de 23

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.