header mobiel

Review overzicht (216)


Fam. Beckers
26/11/2019


10 / 10

Zeer tevreden over boxspringcombinatie

Ruim 6 maanden geleden hebben we bij Stijn´s Slaapstudio een boxspringcombinatie gekocht met een Matrair talalay-latex Select matras. Matras uit een stuk 180 x 200 cm. We hebben gewacht met het geven van een review, omdat we het nieuwe bed eerst wilde ervaren. Het nieuwe bed bevalt ontzettend goed.. We hebben hiervoor een waterbed gehad, maar de Matrair lucht matras doet hiervoor niet voor onder. Gewoon een geweldig comfortabel bed. We zijn ook zeer te spreken over de wijze waar op we geadviseerd zijn en de tijd die daarvoor werd ingeruimd. We hebben de verschillende type bedden/matrassen kunnen proberen die binnen ons budget lagen, zonder dat er ook maar iets aan ons werd opgedrongen. Zo wil je het hebben als klant. Samenvattend, Fijne advisering, prima klant gevoel met als resultaat een geweldig comfortabel bed.
Pieter
24/10/2019


10 / 10

Kwaliteit en deskundig advies, team Stijn

Onze aankoop is een succes mede door het deskundige advies en de kwaliteit van Stijns assortiment.
Willem
04/10/2019


10 / 10

Matrair: het ideale matras met perfecte service.

Ik heb al ruim 4 jaar een heerlijk 2 persoons matras (4 luchtzakken) van Matrair. Vorig jaar was de schuimlaag afdekking van het luchtmatras wat ingescheurd. Deze is kosteloos vervangen met een betere onderlaag zodat het probleem zich niet meer voor zal doen. Nu begonnen de luchtzakken druk te verliezen. Na 1 telefoontje met Stijn werden alle zakken ongezien gratis vervangen door nieuwe. Ze werden de volgende dag al per post thuis bezorgd. Perfecte service! Ik wil gelijk even aangeven waarom ik Matrair zo goed vind. Ook voor mijn kinderen heb ik Matrair gekocht. Vroeger hadden we waterbedden (ook van Stijn), hebben we lang van gedaan, maar ik vond het toch veel onderhoud en gedoe met verhuizingen. Om toch het "waterbedgevoel" enigszins te behouden was Matrair de beste oplossing (goed geadviseerd). De hardheid van het matras is immers in 20 stapjes in te stellen, zelfs apart voor schouder en heup gedeelte. Zo kun je het later altijd nog aanpassen aan veranderende wensen. Tevens blijft het comfort daardoor constant, terwijl dat van een gewoon matras door veroudering achteruit gaat. Verder vind ik het veel hygiënischer, kinderen plassen soms nog in bed en bij Matrair kun je heel makkelijk het gedeelte boven de waterdichte luchtzak afritsen en in de wasmachine wassen.
Rob
23/06/2019


10 / 10

Super service

Het waterbed van een van de kinderen was lek geraakt. Gelukkig snel en vakkundig op zaterdagmorgen meteen om 9:00 uur al gerepareerd. Dat is nog eens service!
T.v.d.Aalst
21/06/2019


10 / 10

Levering Pullman marrad

Het door U geleverde Pullman matras bevalt ons prima we kunnen weer lekker slapen en we zijn zeer goed tevreden
Judith van Pol
06/06/2019


10 / 10

Top service

In januari was ik op zoek naar een nieuw matras vanwege nek, schouder en rugklachten. Dat bleek een lastige klus. Op weg terug van winkel nummer zoveel zag ik het bordje van de slaapstudio aan een lantaarnpaal hangen. Ik heb meteen een afspraak gemaakt. Op een bodem gelijk aan ons eigen bed kon ik allerlei matrassen en kussens op mijn gemak uitproberen. Stijn bekeek precies mijn lighouding bij iedere combinatie en kwam zo tot een advies. Het geadviseerde matras en kussen hebben we gekocht. Mocht het toch niet naar wens zijn kon ik het ook nog omruilen. Matras en kussen werden na een aantal weken thuis bezorgd en Stijn repareerde ook nog even de verstelbare lattenbodem. Ik ga tegenwoordig met plezier naar bed. Heerlijk. Mijn klachten zijn voor 75% verdwenen. Ik raad iedereen die een nieuwe matras of bed zoekt een afspraak te maken bij Stijn’s slaapstudio.
Arold van Duppen
11/05/2019


10 / 10

Perfecte Service

15 jaar geleden lekkage in mijn waterbed van andere leverancier. Stijn kwam meteen om het te repareren. Nieuw waterbed bij hem gekocht. Dat is ondertussen al twee keer door hem verhuisd naar een nieuwe woning. Vandaag een lekkage ontdekt. Binnen een uur was Stijn er al om het te repareren. Waren er maar meer bedrijven die zo'n goede service hebben!
De Jong
10/05/2019


10 / 10

Slechte afwikkeling annuleren product.

Vriendelijk in de winkel, afwikkeling annuleren product dat nog niet was besteld rampzalig, kastje naar de muur. Onvriendelijk via mail en telefoon.
Marion van Baar
30/04/2019


10 / 10

Lekkage waterbed

Lekkage aan mijn waterbed, 's-ochtends gemeld en einde van de middag al vakkundig opgelost en nog gratis ook. Bedankt voor deze fijne service!
Karin Wevers
20/04/2019


10 / 10

Probleem met waterbed?

Stijn & collega hebben me uitstekend van advies gediend bij een probleem met mijn waterbed. Zelfs even langskomen op huisadres om te zien wat er aan de hand was, was geen probleem. Hartelijk dank voor deze snelle & professionele service.

Pagina 1 van de 22

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.