header mobiel

Review overzicht (211)


Judith van Pol
06/06/2019


10 / 10

Top service

In januari was ik op zoek naar een nieuw matras vanwege nek, schouder en rugklachten. Dat bleek een lastige klus. Op weg terug van winkel nummer zoveel zag ik het bordje van de slaapstudio aan een lantaarnpaal hangen. Ik heb meteen een afspraak gemaakt. Op een bodem gelijk aan ons eigen bed kon ik allerlei matrassen en kussens op mijn gemak uitproberen. Stijn bekeek precies mijn lighouding bij iedere combinatie en kwam zo tot een advies. Het geadviseerde matras en kussen hebben we gekocht. Mocht het toch niet naar wens zijn kon ik het ook nog omruilen. Matras en kussen werden na een aantal weken thuis bezorgd en Stijn repareerde ook nog even de verstelbare lattenbodem. Ik ga tegenwoordig met plezier naar bed. Heerlijk. Mijn klachten zijn voor 75% verdwenen. Ik raad iedereen die een nieuwe matras of bed zoekt een afspraak te maken bij Stijn’s slaapstudio.
Arold van Duppen
11/05/2019


10 / 10

Perfecte Service

15 jaar geleden lekkage in mijn waterbed van andere leverancier. Stijn kwam meteen om het te repareren. Nieuw waterbed bij hem gekocht. Dat is ondertussen al twee keer door hem verhuisd naar een nieuwe woning. Vandaag een lekkage ontdekt. Binnen een uur was Stijn er al om het te repareren. Waren er maar meer bedrijven die zo'n goede service hebben!
De Jong
10/05/2019


10 / 10

Slechte afwikkeling annuleren product.

Vriendelijk in de winkel, afwikkeling annuleren product dat nog niet was besteld rampzalig, kastje naar de muur. Onvriendelijk via mail en telefoon.
Marion van Baar
30/04/2019


10 / 10

Lekkage waterbed

Lekkage aan mijn waterbed, 's-ochtends gemeld en einde van de middag al vakkundig opgelost en nog gratis ook. Bedankt voor deze fijne service!
Karin Wevers
20/04/2019


10 / 10

Probleem met waterbed?

Stijn & collega hebben me uitstekend van advies gediend bij een probleem met mijn waterbed. Zelfs even langskomen op huisadres om te zien wat er aan de hand was, was geen probleem. Hartelijk dank voor deze snelle & professionele service.
Lucia Habraken- van Geffen
25/03/2019


10 / 10

Hoeveel service wil je hebben?

Hoeveel service wil je hebben. Dit begint al bij de aankoop van je bed. Advies= goed Meedenken= goed, kopje koffie = goed. Tot hier had ik met mevrouw te maken. Daarna de installatie door mijnheer Stijn. Ik kan het niet korter schrijven= GOED. Goede service, goede uitleg ik slaap weer heerlijk !!! Waarvoor dank.
Martin
22/03/2019


10 / 10

Waterbed

Binnen 3 jaar ging helaas een verwarmingselement van ons waterbed kapot. Gebeld, kon meteen een nieuw verwarmingselement halen, zonder enige kosten. Helemaal super!
Verdaasdonk
05/02/2019


10 / 10

Top service!

In december een nieuwe topper gekocht. Na levering bleek deze te warm voor ons te zijn. Na contact met Stijn hebben wij geheel gratis een nieuwe tijk gekregen waardoor we nu weer zalig slapen! Bedankt voor de top service!
Fam. Baijens
08/01/2019


10 / 10

Top service

Stijns slaapstudio verleent een service, die je niet vaak tegenkomt! Dit bedrijf is zeer kundig en uitermate klantvriendelijk! Met liefde en plezier bevelen wij dit adres aan iedereen aan!!!!!
Mascha
08/01/2019


10 / 10

Goede service bij probleem met matras

Wat een goede service! Mijn matras had een kuil, en er zat nog garantie op. Ik heb een gebeld en binnen twee weken kon ik weer goed slapen op een nieuw geleverd matras. Dat ik verhuisd ben en nu ver van de winkel woon, was geen enkel probleem. Netjes thuis gebracht, ' geïnstalleerd' echt super blij mee! Stijn, dank voor de top service!

Pagina 1 van de 22

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.