header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze matrassen


Lees-meer-matrassen-Viking.png
Lees-meer-matrassen-Eastborn
Lees-meer-matrassen-Pullman
Lees-meer-matrassen-Linatura
Lees-meer-matrassen-Matrair
Lees-meer-matrassen-Climacomfort
Lees-meer-matrassen-MLine
divider

PULLMAN MATRASSEN

Slapen betekent ontspannen. Maar slapen is ook een activiteit. Waarbij de prestaties, net als in topsport, samenhangen met de uitrusting. Met het bed als basis. Hoe beter dit fundament, hoe beter de nachtrust. Dit is de basisgedachte waarop Pullman haar matrassen concept heeft gebaseerd.

Pullman matrassen van Slaapstudio Stijn

Wij als officieel Pullman matrassen dealer voor de regio Eindhoven en omstreken met onze slaapstudio in Nuenen, kunnen ons hier natuurlijk volledig achter scharen.

Met zijn concept van een matras op een matras realiseerde George Pullman het dubbeldikke slaapcomfort dat de wereld veroverde. En ook vandaag nog onverminderd garant staat voor optimale slaapprestaties. Wij bieden u dan ook graag de gelegenheid bij ons kennis te maken met de Pullman Silverline series.

DE PULLMAN SILVERLINE COLLECTIE

Dit is de matras die reageert op uw lichaam. Kenmerkend voor de Pullman Silverline matrassen is de Advanced Dynamic pocketvering. Deze elektrothermisch geharde pocketveer heeft boven- en onderaan meerdere slagen, waardoor de veer tot in lengte van jaren actief op uw lichaam reageert. Deze unieke eigenschap maakt de Silverline matrassen geschikt voor diverse posturen, van kort tot lang en van tenger tot fors. De maatvoering van de verschillende Silverline matrassen zijn gelijk aan elkaar. Hierdoor is elke gewenste combinatie van twee verschillende matrassen op een tweepersoons boxspring mogelijk! Wilt u geen aparte matrassen dan kunt u ze laten uitvoeren met een koppelrits met overslag. De hoogwaardige, elastische stretch bekledingsstof is volgens de Sensity® technologie behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze ervoor zorgen dat de slaapomgeving hygiënisch en fris blijft.

HOE LIGGEN PULLMAN MATRASSEN?

Bent u inmiddels benieuwd naar het ligcomfort van deze matrassenlijn? In onze slaapstudio in Nuenen nabij Eindhoven kunt u direct proefliggen op deze Pullman matrassen. Maak daarom een afspraak, dan zorgen wij voor een heerlijke bak koffie of thee en voldoende tijd om u te voorzien van het juiste advies.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.