header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze matrassen


Lees-meer-matrassen-Viking.png
Lees-meer-matrassen-Eastborn
Lees-meer-matrassen-Pullman
Lees-meer-matrassen-Linatura
Lees-meer-matrassen-Matrair
Lees-meer-matrassen-Climacomfort
Lees-meer-matrassen-MLine
divider

MATRASSEN KOPEN IN DE REGIO NUENEN, HELMOND, EINDHOVEN

Voor het grootste assortiment matrassen, komt u naar Stijn’s Slaapstudio! Wij hebben een zeer ruim assortiment matrassen, leverbaar in alle maten voor elk budget. Merken zoals; Eastborn, Sand by Eastborn,Wellness-Line, Matrair, M Line en Pullman. Wij leveren matrassen voorzien van pocketvering, latex, traagschuim of lucht. U geeft duidelijk aan wat uw wensen zijn, dan doen wij de rest! Immers vormt een goed matras de basis voor een goede nachtrust. Dus een matras kopen doet u bij Stijn’s Slaapstudio de dealer voor alle matrassen voor de regio Nuenen, Helmond en Eindhoven. De grootste matrassenstudio van Nuenen

Matrassen bij Stijn's slaapstudio

Wij leveren voornamelijk matrassen met pocketvering, latex of traagschuim van de merken: Eastborn, Pullman en M line.

Ook luchtgeveerde matrassen van Matrair vindt u in ons programma. Deze matrassen zijn persoonlijk instelbaar omdat ieder mens anders is. Meerdere matrassen hebben de mogelijkheid om gekoppeld te worden zodat u geen last heeft van een spleet in het midden.

Om u goed te adviseren kunt u het beste een afspraak maken. Dan kunnen wij vaststellen hoe uw lichaam reageert op een matras. Maak uw afspraak in de ochtend, want hoe later u op dag u een matras probeert hoe beter deze aan voelt. Uw lichaam is namelijk al vermoeid en raakt daardoor zijn objectiviteit kwijt. Hierdoor kunt u sneller een verkeerde keuze maken. Vanuit een persoonlijk gesprek kunnen wij u adviseren welk matras het beste bij uw behoefte past. Speciale maten matrassen

Ook grote tweepersoons matrassen kunnen wij u leveren met desgewenst een soft- en een mediumhelft! Ook speciale maten zijn leverbaar zoals bijvoorbeeld 120 x 200 cm of 130 x 190 cm.

U KUNT MATRASSEN UITGEBREID KOMEN TESTEN

Een van onze slaapspecialisten zal u voor u gaat proefliggen adviseren en wijzen op de specifieke kenmerken van elk soort matras. Wij raden u aan om in de ochtend te komen proefliggen. Hoe later op de dag hoe vermoeider uw lichaam is. Hierdoor kunt u misschien voor het verkeerde matras kiezen. Gelukkig kunt u dan altijd rekenen op onze slaapgarantie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u van harte uit om naar Stijn’s Slaapstudio te komen. De slaapspecialist in matrassen van de regio Nuenen, Helmond, Eindhoven.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.