header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze matrassen


Lees-meer-matrassen-Viking.png
Lees-meer-matrassen-Eastborn
Lees-meer-matrassen-Pullman
Lees-meer-matrassen-Linatura
Lees-meer-matrassen-Matrair
Lees-meer-matrassen-Climacomfort
Lees-meer-matrassen-MLine
divider

MATRAIR MATRASSEN

Matrair Matrassen zijn persoonlijk instelbaar. Geen twee mensen zijn gelijk. Bovendien kan uw lichaamsgewicht veranderen. Het Matrair luchtgeveerde matras is eenvoudig in te stellen op uw individuele wensen en gewicht. Het tweepersoons matras van Matrair heeft daarom twee luchtkernen, die apart van elkaar in te stellen zijn.

Matrair matrassen van Slaapstudio Stijn

MATRAIR LUCHTGEVEERDE MATRAS

Het Matrair luchtgeveerde matras neemt exact de vormen van uw lichaam aan. U wordt “door lucht gedragen”. Waar nodig kunnen zwaardere lichaamsdelen als schouder en heup wat dieper in het matras wegzakken. Door gebruik te maken van een luchtkern wordt de lichaamsdruk perfect over het matras verdeeld. De heupen worden door het matras extra ondersteund. Dit om de juiste lichaamshouding te verkrijgen. Heeft u vooral problemen met het niet ver genoeg wegzakken van de schouder bestel dan de Luxus, omdat deze uitvoering daarvoor de beste eigenschappen bezit.

Wilt u een hele hoge aanpassing van het matras naar uw lichaam, gecombineerd met de beste ventilatie, kies dan voor de Matrair Luxus Talalay. Dit is een heel speciale soort latex die een zeer open cellenstruktuur heeft en daardoor maximaal ventileert. Tevens door het talalay-procedé erg duurzaam is. Wilt u daarnaast ook de ervaring hebben van een traagschuimmatras zoals bijvoorbeeld een Tempur-matras kies dan voor de Matrair Luxus Talalay-embrace. Een visco-elastische schuimmatras, welke zich aanpast aan de lichaamsdruk maar vooral ook aan de lichaamstemperatuur, gecombineerd met de vochtregulerende en ventilerende eigenschappen van de talalay-latex.

DE MATRAIR PRO

De Matrair Pro is een aanritsbare topper die een extra weldaad geeft zoals U nog nooit ervaren heeft. De topper wordt een onderdeel van het matras, zodat U geen losse bewegende onderdelen erbij krijgt. Zelfs op een al geleverd Matrair matras kan de topper nog gemonteerd worden.

MATRAIR VITA TALALAY SELECT

De Matrair Vita Talalay Select is gelijk aan de Vita Talalay met die uitzondering dat de Select is uitgevoerd met een schoudercomfortzone. Dat betekend dat de kern van het matras ter hoogte van de schouders ook nog eens individueel instelbaar is.

Klik hier voor meer informatie over Matrair

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.