header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze matrassen


Lees-meer-matrassen-Viking.png
Lees-meer-matrassen-Eastborn
Lees-meer-matrassen-Pullman
Lees-meer-matrassen-Linatura
Lees-meer-matrassen-Matrair
Lees-meer-matrassen-Climacomfort
Lees-meer-matrassen-MLine
divider

M LINE MATRASSEN

M LINE HYBRID MATRASSEN

De nieuwe HYBRID Series van M Line Een Slow Motion matras uit de nieuwe HYBRID Series van M Line combineert een goede ondersteuning van een pocketveer met het comfort van visco-elastisch schuim. De visco-elastische schuimlaag van de matrassen uit de HYBRID Series van M Line zijn voorzien van het revolutionaire infused Slow Motion-Gel. Het innovatieve iSM-Gel® voegt het comfort van gel met een opencellig viscoelastisch schuim, waardoor de ventilatie van de matras uitstekend is. De matrassen uit de HYBRID Series van M Line geven een goede ondersteuning, perfecte drukverdeling en een optimale ventilatie.

MLine matrassen van Slaapstudio Stijn

M LINE MATRASSEN VORMEN ZICH NAAR UW LICHAAM

Het visco-elastisch schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam. Door de unieke samenstelling voelen de Slow Motion matrassen direct comfortabel aan en kost het uit bed stappen en het draaien in bed minder kracht. De ingebouwde comfortzones zorgen voor een ergonomische ondersteuning van de wervelkolom. De matrassen uit de HYBRID Series van M Line geven, zonder tussentijdse aanpassing van de matras, te allen tijde een goede ondersteuning. Zelfs bij veranderende, fysieke en klimatologische omstandigheden zorgen de matrassen uit de nieuwe HYBRID Series van M Line voor een optimale nachtrust.

M LINE SLOW MOTION MATRASSEN

De M Line Slow Motion matrassen zijn vervaardigd uit het unieke M Line visco elastische schuim (oftewel traagschuim), gecombineerd met een onderlaag van HR-schuim (Slow Motion 4) of pocketvering (Slow Motion 5, 6 en 8) die zorgen voor een stevige basis.

COMFORTABEL EN ONDERSTEUNEND

M Line matrassen zijn hierdoor erg comfortabel vanwege de totale aanpassing naar het lichaam en door de unieke samenstelling van het traagschuim reageert het matras direct waardoor het draaien en het in- en uitstappen op het matras minder kracht vergt. De comfortzones voor een optimale ondersteuning van de wervelkolom. M Line geeft de maximale zekerheid d.m.v. 90 dagen omruilgarantie en 10 jaar productgarantie!

Mline SM4
Mline SM6
Mline SM8

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.