header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze matrassen


Lees-meer-matrassen-Viking.png
Lees-meer-matrassen-Eastborn
Lees-meer-matrassen-Pullman
Lees-meer-matrassen-Linatura
Lees-meer-matrassen-Matrair
Lees-meer-matrassen-Climacomfort
Lees-meer-matrassen-MLine
divider

LINATURA MATRASSEN VAN SLAAPSTUDIO STIJN

Wie voor een Linatura matras kiest, kiest voor een Belgisch handgemaakt matras van superieure kwaliteit. Al generaties lang worden Linatura matrassen gemaakt van Linnen. Linnen heeft een aantal unieke eigenschappen die uw slaapcomfort optimaliseren. Comfort, luxe en praktisch nut worden door geen andere stof zo goed gecombineerd. Linnen is een ideaal milieuvriendelijk, natuurlijk materiaal (plantaardige vezel) en er worden weinig chemicaliën zoals kunstmest of bestrijdingsmiddelen gebruikt bij het verwerkingsproces. Linnen is slijtvast en wordt alleen maar zachter (en zelfs sterker) naar gelang u het gebruikt, en dit zonder te pluizen. Omdat linnen een goede warmtegeleider is en daarbij ook hittebestendig, komt de verkoelende werking ten goede. Mede doordat transpiratievocht eenvoudig door de vezels wordt afgevoerd en aan de lucht wordt afgegeven blijft het fris aanvoelen.

Handgemaakt Linatura matras

LINATURA MATRASSEN ZIJN GOED GEVULD

Elk Linatura matras is gevuld met unieke thermisch gebonden vezels bestaande uit een mix van zijde en alpacawol. Deze stoffen hebben eveneens eigenschappen die bijdragen aan een goede nachtrust. Zo is alpacawol zachter dan kasjmier en hypo-allergeen, en geeft dus weinig tot geen kans op alergische reakties. Van zijde weet u waarschijnlijk al dat het een erg sterke natuurlijke vezel is, maar wist u ook dat zijde in de zomer prettig koel is en comfortabel warm in de winter. Voor de ondersteuning worden verschillende hoogwaardige pocketveren gebruikt. Ten gunste van comfort, zowel op het gebied van ventilatie, vochthuishouding en warmteregulering worden enkel natuurproducten als linnen, katoen, natuurzijde en kasjmierwol gebruikt.

De Linatura collectie bestaat uit 4 typen matrassen
  • Premium - Linnen border 5-zone chess multipocket matrassen met alpaca wol en zijde.
  • De Luxe - Linnen border 7-zone soft touch pocket matrassen met alpaca wol en zijde.
  • Prestige - Blind genopte border 5-zone chess multipocket matrassen met kasjmier en natuurzijde.
  • Excellent - Blind genopte border 7-zone soft touch pocket matrassen met kasjmier en natuurzijde.
Beide type vering zijn er in meerdere stijfheden en geven altijd een perfecte ergonomische ondersteuning.

De afdeklaag van Linatura matrassen is opgebouwd uit een jute laag met daarop een laag, in zones gesneden koudschuim. Dit is omdat we door de jaren heen hebben geleerd dat deze lichte toplaag de werking van de vering, en dus ook het ligcomfort maximaliseert, maar bevordelijk is voor de luchtcirculatie.

De bekleding van Linatura ‘Prestige’ en ‘Excellent’ matrassen is gemaakt van weefsel met een zeer hoge dichtheid, en is opgebouwd uit een aantal afdeklagen. Dit alles ten gunste van de ventilatie en de opname van overtollig vocht.

HOE LIGGEN LINATURA MATRASSEN?

Een van onze slaapspecialisten zal u voor u gaat proefliggen adviseren en wijzen op de specifieke kenmerken van elk soort matras. Wij raden u aan om in de ochtend te komen proefliggen. Hoe later op de dag hoe vermoeider uw lichaam is. Hierdoor kunt u misschien voor het verkeerde matras kiezen. Gelukkig kunt u dan altijd rekenen op onze unieke Slaapgarantie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u van harte uit om naar Slaapstudio Stijn te komen. De slaapspecialist in matrassen van de regio Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.