header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze ledikanten


Lees meer ledikanten delinde
Lees meer ledikanten van houdt
Lees meer ledikanten vdbroek
Lees meer ledikanten zondag
divider

LEDIKANTEN VAN STIJN'S SLAAPSTUDIO, DE BRABANTSE BEDDENSPECIALIST

Een ledikant is de bedconstructie, zonder bodems of matrassen, die meestal van hout gemaakt is. Een ledikant kan echter ook vervaardigd zijn van staal of kunststof. Afhankelijk van de modellen kunt u uit meerdere stijlen kiezen zoals; eigentijds, klassiek of modern. Ook de hoogte is variabel waardoor de keuze mooi en/of praktisch gekozen kan worden. Uiteraard kunt u vervolgens in het ledikant bodems plaatsen zoals; spiralen, lattenbodems of boxsprings al dan niet verstelbaar. Deze kunt u dan apart op pootjes plaatsen of indien het ledikant het toelaat los in het ledikant leggen. Daar dan weer goede bijpassende matrassen aan toevoegen en uw bed is gereed! Als u een ledikant zoekt in omgeving Nuenen, Helmond, Eindhoven, dan moet u zeker Stijn’s Slaapstudio komen. Hier vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Ledikanten van verschillende fabrikanten

STIJN’S SLAAPSTUDIO LEVERT LEDIKANTEN/SENIORENBEDDEN IN DIVERSE UITVOERINGEN

Ledikanten zijn er in vele soorten en maten. Wilt u een één- of tweepersoons ledikant op comforthoogte (ook wel seniorenbed genoemd)? Of misschien bent u op zoek naar deelbare en/of verrijdbare ledikanten? Ga dan voor de bedden van Zondag-Juvo. Deze kunnen desgewenst ook aangevuld worden met commodes en kasten. Ook verstelbare- en hoog/laag ledikanten kunnen geïntegreerd worden en zijn leverbaar in 10-talllen kleuren. U wilt een ledikant kopen, en u woont in de regio Nuenen, Helmond, Eindhoven? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan Stijn’s Slaapstudio.

Als u kiest voor tijdloze houten ledikanten, eventueel met bijmeubelen en kasten dan is van Houdt de juiste keuze. Deze zijn wat moderner, veelal tweepersoons maar ook leverbaar als deelbaar en éénpersoons. Vanzelfsprekend zijn deze ledikanten ook leverbaar in diverse kleuren.

U kunt in onze Slaapstudio in Nuenen ons ruime assortiment ledikanten komen bekijken. Één van onze slaapspecialisten kan u adviseren en wijzen op de specifieke kenmerken van elk ledikant. Wij adviseren u dan ook om naar Stijn’s Slaapstudio te komen om u te laten overtuigen dat wij de slaapspecialist zijn voor ledikanten in de regio Nuenen, Helmond, Eindhoven.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.