header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze bedbodems


Lees-meer-spiraalbodems
Lees-meer-lattenbodems
divider

DE BESTE LATTENBODEMS OP DE MARKT

Bij ons vindt u alleen de beste kwaliteit lattenbodems van de merken Brouwers-Bedding en Mahoton. Mahoton en Brouwers zijn beide fabrikanten van Nederlandse bodem, met eerlijk geprijsde innovatieve lattenbodems van hoge kwaliteit. Mahoton heeft 3 verschillende lattenbodems, de Reflexion, de Infusion en de Emotion. Brouwers lattenbodems zijn er in 2 variaties, die op hun beurt weer op te delen zijn in handmatig of elektrisch bedienbaar. Hieronder kunt u lezen wat deze bedbodems zo gewild maken.

Lattenbodems van Slaapstudio Stijn

MAHOTON REFLECTION LATTENBODEM

De Reflexion lattenbodem kan persoonlijk op lichaamsgewicht en lichaamsvorm worden ingesteld. Alle lathouders zijn verstelbaar in soft of hard. Voeten, knieën, lumbale en nek zones kunnen qua hoogte in 5 standen worden versteld. De kunststof met glasvezel versterkte latten zijn voorzien van extra ventilatie-openingen.

Lattenbodems van Slaapstudio Stijn

MAHOTON INFUSION LATTENBODEM

De Infusion lattenbodem biedt een unieke gecombineerde aanpassing van lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Op essentiële zones kunnen de lathouders in vijf standen tot 3 cm worden verhoogd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lumbale- en nekzone. Het ligcomfort kan zo nauwkeurig worden afgesteld op elke lichaamsvorm.

Lattenbodems van Slaapstudio Stijn

MAHOTON EMOTION LATTENBODEM

De Emotion lattenbodem is van duurzame kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Het stevige beukenhouten frame geeft een stevige basis voor de 28 overstekende latten. De verstelbare middenzone en de bijgeleverde rode inserts geven deze lattenbodem een uitstekend en persoonlijk instelbaar comfort.

Lattenbodems van Slaapstudio Stijn

BROUWERS COMFORT LIFT LATTENBODEM

Elektrisch verstelbaar lattenbodem in combinatie met een krachtige elektrische lift. Dubbel houten frame bestaande uit een frame voor de lift en een frame voor de lattenbodem. De lift die de bodem in horizontale stand naar boven brengt is voorzien van een Dewert motor met een drukkracht van 9000 newton. De lift kan de lattenbodem tot een hoogte van circa 35 cm. brengen. De lift is tevens voorzien van een afstandbediening die optimaal beveiligd is. De elektrische lattenbodem behorende bij deze lift bestaat uit een extra verzwaard houten frame, 28 latten, optimale ondersteuning door gebruik van bi-directionele rubbers volgens balanssysteem, voorzien van comfort-zone, naar eigen keus in te stellen. Extra nekhoogte verstelling en automatische knieholte buiging.

MEER INFORMATIE OVER ONZE LATTENBODEMS

Voor meer informatie over onze bedbodems nodigen wij u graag uit in onze slaapstudio. Daar kunt u alle aanwezige bedbodems, zowel lattenbodems als spiraalbodems komen uittesten en alles wat u wilt weten, direct aan ons vragen. En met onze unieke Slaapgarantie kiest u altijd voor de juiste bedbodem. Wilt u zichzelf alvast informeren over het kopen van een bedbodem. Om er zeker van te zijn dat u direct geholpen kunt worden, kunt u eventueel een afspraak maken met één van onze ervaren slaapspecialisten via ons contactformulier. We zijn ook telefonisch te bereiken via telefoonnummer 040 - 284 00 13. Wij verwelkomen u graag in onze slaapstudio.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.