header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze kasten


Lees meer NovaMobili
Lees meer Zondag Juvo Kasten
divider

KASTEN KOPEN IN DE REGIO NUENEN, HELMOND & EINDHOVEN

Als u op zoek bent naar kasten in de omgeving van Nuenen, Helmond of Eindhoven kunt u het beste naar Stijn’s Slaapstudio komen. Wij hebben een mooi assortiment (kleding)kasten in diverse stijlen die in elk slaapkamerinterieur passen. De kasten zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Onze (kleding)kasten zijn van alle gemakken voorzien. Heeft u bijvoorbeeld niet zoveel ruimte in uw huis dan is een schuifwand een slimme oplossing. U kunt zelf de indeling bepalen zodat de kast perfect aansluit op uw wensen.

(Kleding)kasten voorbeeld voor de slaapkamer

KOM KASTEN KIJKEN IN ONZE SHOWROOM

Stijn’s Slaapstudio in Nuenen tussen Helmond en Eindhoven heeft de mooiste kasten (ook op maat gemaakt) uit de collecties van Zondag - Juvo, Van Houdt en Novamobil. Wij nodigen u van harte uit om onze collectie kasten te komen bezichtigen en de maatwerk mogelijkheden door te nemen bij ons in de slaapstudio. De slaapspecialist in (kleding)kasten van de regio Nuenen, Gerwen, Nederwetten. Als u een afspraak via onze contactpagina maakt kunnen wij u nog beter van dienst zijn bij uw bezoek.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.