header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze matrassen


Lees-meer-matrassen-Viking.png
Lees-meer-matrassen-Eastborn
Lees-meer-matrassen-Pullman
Lees-meer-matrassen-Linatura
Lees-meer-matrassen-Matrair
Lees-meer-matrassen-Climacomfort
Lees-meer-matrassen-MLine
divider

EASTBORN MATRASSEN

EASTBORN HEEFT NATUURLIJK IN NEDERLAND EEN GOEDE NAAMSBEKENDHEID EN EASTBORN IS EEN BEDRIJF DAT ZOALS ZIJ AANGEVEN “HEEFT NAGEDACHT OVER JE MATRAS”

VOLGENS 3 PRINCIPES ONTWIKKELD EN SAMENGESTELD
  • Goed af te stemmen op het lichaam
  • Optimaal vocht te laten opnemen en weer af te laten geven
  • Een lange levensduur te hebben

Eastborn matrassen van Slaapstudio Stijn

EASTBORN FEEL FIT POCKETVERINGMATRASSEN

De Feel Fit pocketveringmatrassen van Eastborn zijn te gebruiken op elke goed ventilerende vlakke en verstelbare matrasdrager of bedbodem. Houd je van het typische luxe dubbele veercomfort en de uitstraling van een boxspring? Combineer dan een Feel Fit pocketveringmatras met een Eastborn Perfect, Smart of Easy boxspring. Slaap je toch liever op een lattenbodem laat je dan informeren in onze slaapstudio in Nuenen nabij Eindhoven over wat de beste combinatie van een Eastbornmatras en lattenbodem voor u zou zijn.

Onze collectie bestaat uit 6 pocketveringmatrassen, oplopend in kwaliteit en prijs. Het mooie is dat alle matrassen (behalve de P2) allemaal even hoog zijn. Zo kunnen jij en je partner die matras kiezen die het beste bij jou past, en toch de matrassen naast elkaar leggen, zonder ‘hoogteverschil’.

ADVANCED POCKET TECHNOLOGY

De Feel Fit P6 matras heeft Advanced Pocket Technology veren. Tijdens het productieproces wordt de Advanced pocketveer op gepatenteerde wijze elektrothermisch nagehard. Dit zorgt ervoor dat ook na vele jaren intensief gebruik, de Advanced pocketveer steeds weer terugkomt in zijn oorspronkelijke stand.

MULTIPLE PHASE TECHNOLOGY

De Feel Fit P8, P10 en P12 matrassen hebben een Multiple Phase Technology pocketveer. Deze pocketveren zijn thermisch nagehard. Elke Multiple Phase Technology pocketveer is verpakt in een los zakje (pocket). De onderscheidende en bijzondere eigenschap van de Multiple Phase Technology pocketveer is dat de zandlopervormige veer reageert in drie fasen. Hierdoor wordt het lichaam op de juiste wijze ondersteund en krijgt het een uitstekend ligcomfort.

Fase 1 - Zacht en luxueus gevoel, de eerste aanraking met het lichaam
Fase 2 - Zachte ondersteuning
Fase 3 - Ondersteunt en biedt stabiel ligcomfort

EASTBORN FEEL FIT FOAM MATRASSEN

Als jouw voorkeur uitgaat naar een volkern schuimmatras, dan ben je met een foammatras uit de Eastborn Feel Fit collectie verzekerd van een uitstekend ligcomfort. Dit komt onder meer door toepassing van drukverlagende materialen als traagschuim. Je kunt kiezen uit vier typen foam-matrassen.

Alle Eastborn matrassen zijn voorzien van Sensity; een probiotica die op een natuurlijke wijze voorkomt dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgen. Ook na het wassen blijft dit effect gegarandeerd.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.