header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze boxsprings


Lees meer Climacofort Boxsprings
Lees-meer-Eastborn-Boxsprings
Lees meer Viking Boxsprings
Lees meer Mline Boxsprings
Lees meer Carpe diem Boxsprings
divider

EASTBORN BOXSPRINGS

BOXSPRING MET BONELL VEER

De Easy is voorzien van een Bonell binnen-vering interieur met 116 geharde veren per m². Het Bonell interieur kenmerkt zich door een duurzaam verantwoord slaapcomfort. Dankzij de uitstekende vochtregulatie ontstaat een comfortabel en hygiënisch gevoel. De gelijkmatig verdeelde vering die tot aan de zijkanten doorloopt, heeft bovendien als voordeel dat wanneer u twee boxsprings naast elkaar plaatst, er geen hard tussenstuk in het midden ontstaat. Dit komt het slaapcomfort zeer ten goede.

Eastborn boxsprings

BOXSPRING MET POCKET VEER

Uw slaapcombinatie is volledig verantwoord als u kiest voor een boxspring met pocketvering. De Smartboxspring is op uw lengte en gewicht af te stemmen en is voorzien van een elektrothermisch nageharde pocketvering-interieur met soepele schoudercomfort-zone. Hierdoor zakt de schouder verder weg in het totale slaapsysteem, zodat de wervelkolom in haar oorspronkelijke stand ligt met een individuele ondersteuning.

HET VOORDEEL

Het voordeel van een pocketvering interieur is, dat de aanpassing beter is, omdat elk veertje afzonderlijk kan bewegen. De Lotus en de Smart geven u altijd de juiste ondersteuning, hoe en waar u ook ligt. De boxsprings veren namelijk over de volle breedte evenveel. Dit komt niet alleen uw slaapcomfort ten goede, maar ook de levensduur van uw combinatie. De gelijkmatig verdeelde vering, die tot aan de zijkanten doorloopt, heeft als extra voordeel, dat als u twee boxsprings naast elkaar plaatst, er geen hard tussenstuk in het midden ontstaat.

ELEKTRISCH VERSTELBAAR

Indien gewenst kunt u de boxspring met alleen een hoofd- of voetenbord plaatsen maar ook gecombineerd. In combinatie met poten op wieltjes is het mogelijk om de boxspring als een V uit elkaar te duwen zodat onderhoud en opmaken een stuk gemakkelijker wordt. Wilt u de boxspring elektrisch verstellen en/of inbouwen in een ledikant dan is dit uiteraard geen enkel probleem.

COMFORTHOOGTE

Ook deze bedden zijn op comforthoogte te leveren waardoor een heel makkelijke in- en uitstap mogelijk is. Veelal worden boxsprings (voor sommige ook hotelbedden genoemd) vrijstaand geplaatst in een bepaalde stofsoort en kleurstelling.

Neemt u ook eens onze Boxspring aankooptips door voor extra informatie over het kopen van een boxspring.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.