header mobiel

CLIMACOMFORT BOXSPRING

Reguleert lichaamswarmte voor constant slaapcomfort

De Climacomfort boxspring is opgebouwd uit een geïntegreerd matras wat u verzekerd van rust en slaapcomfort. Dankzij het matras geïntegreerd is, verschuiven de ClimaComfort boxspring en het matras niet. Als matras en boxspring verschuiven heeft dat tot gevolg dat u ook zelf meer draait en vaker wakker wordt.

Climacomfort boxspring

Het matras dat op de ClimaComfort boxspring ligt, past dat bij uw slaapgedrag? Veel mensen hebben last van stijve schouders of een pijnlijke rug als ze wakker worden. Het matras op de ClimaComfort boxspring is gevuld met pocketvering en zeven comfortzones die optimaal ondersteunen. Schouders, heupen en lende krijgen precies de juiste steun om uw nachtrust zo comfortabel mogelijk door te brengen.

VAN EEN CLIMACOMFORT BOXSPRING MATRAS WORDT U NIET WARM OF KOUD

Wordt uw nachtrust verstoord doordat u het te warm, of juist te koud heeft? Het succes van ClimaComfort boxspring matrassen is veelal te danken aan de temperatuur regulerende eigenschappen. In de matrassen van ClimaComfort wordt CLIMAFOAM® verwerkt. Dit matrasschuim reguleert lichaamswarmte en zorgt voor een heerlijk slaapcomfort.

KENMERKENDE EIGENSCHAPPEN CLIMACOMFORT BOXSPRING

Dankzij het geïntegreerde matras heeft u geen last van twee over elkaar schuivende losse delen. Een anti-slip matrasonderlegger is dus niet nodig, evenals voetbeugels. Hierdoor heeft de ClimaComfort boxspring een exclusieve stijlvolle uitstraling met een strak silhouet.

De pocketvering is opgebouwd uit zeven comfortzones die schouders, lende en heupen optimale ondersteuning bieden. Ook is het matras afgedekt met drukverlagend, visco-elastisch schuim met zeer goede ventilerende eigenschappen. Doordat dit schuim zich naar het lichaam vormt, vindt u sneller de ideale lighouding waardoor u beter ononderbroken slaapt. Het ClimaComfort Topmatras heeft ook weer unieke temperatuur regulerende eigenschappen dankzij het gebruik van het eerder genoemde CLIMAFOAM® schuim.

De spiegel van de ClimaComfort boxspring is net als de tijk van het topmatras, voorzien van een 100% afbreekbare Thermo-gel® finish. Deze finish reageert verkoelend wanneer de temperatuur van uw lichaam en/of het vochtgehalte bepaalde waarden halen. Dit verkoelende effect varieerd van 0,5 tot 4 graden Celsius wat tesamen met de CLIMAFOAM® in het topmatras zorgt voor een ideaal slaapklimaat.

Neemt u ook eens onze Boxspring aankooptips door voor extra informatie over het kopen van een boxspring.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.