header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze boxsprings


Lees meer Climacofort Boxsprings
Lees-meer-Eastborn-Boxsprings
Lees meer Viking Boxsprings
Lees meer Mline Boxsprings
Lees meer Carpe diem Boxsprings
divider

CARPE DIEM BOXSPRINGS

PLUK DE DAG, GENIET VAN DE NACHT

Een goede nachtrust is voor elk mens noodzakelijk om fit en uitgerust aan een nieuwe dag te beginnen. Uiteraard begint en eindigt een goede nachtrust bij een goed bed, daar is iedereen het wel over eens. Desondanks kiezen veel mensen voor een bed van een minder goede kwaliteit. Zo’n keuze kan niet alleen heel wat slapeloze nachten opleveren maar ook rugklachten!

Carpe Diem Boxsprings

De unieke constructie maakt de bedden van Carpe Diem buitengewoon comfortabel. Door het plaatsen van een drukontlastend bodemsegment zinken de pocketveren van de matras weg wanneer deze extra zwaar belast worden waardoor de veren niet tegen uw lichaam omhoog kunnen drukken. De matras wordt daardoor flexibeler en voegt zich geheel naar de vormen van uw lichaam of u nu op uw rug, buik of zij slaapt. Hierdoor is er een lagere druk op de uitstekende delen van uw lichaam zoals schouders en heupen en is er meer steun in onderrug en taille. Man of vrouw, dik of dun, zacht of stevig liggen, het kan allemaal met de handgemaakte Zweedse boxsprings van Carpe Diem.

Medische kringen in Zweden bevelen Carpe Diem bedden aan bij ernstige rugklachten. Bovendien krijgt Carpe Diem in onafhankelijke testen de beste beoordelingen.
Bent u het er inmiddels ook over eens dat het kiezen van het juiste bed niet zo eenvoudig is als de meeste het doen voorkomen? klik dan hier voor het maken van een afspraak om zo samen met ons adviesteam tot een juiste keuze te komen.

Neemt u ook eens onze Boxspring aankooptips door voor extra informatie over het kopen van een boxspring.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Slaapstudio Stijn Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.