header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze bedbodems


Lees-meer-spiraalbodems
Lees-meer-lattenbodems
divider

BEDBODEMS KOPEN IN DE REGIO NUENEN, GERWEN, NEDERWETTEN?

Zoekt u een bedbodem (lattenbodem/spiraalbodem) in de regio Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Zoek niet verder want bij Stijn’s Slaapstudio vindt u diverse soorten bedbodems van topmerken als Mahoton Brouwers en Avek.

Mahoton en Brouwers leveren beide kwaliteits-lattenbodems, eventueel met comfortzones voor de heupen en schouders maar ook lattenbodems die met een afstandsbediening elektrisch verstelbaar zijn en voorzien zijn van een lift. De producent Avek is gespecialiseerd in duurzame, veerkrachtige en ventilerende spiraalbodems. Avek heeft twee spiraalbodem programma’s in het assortiment: De basis spiraalbodem Integra, en het InVenta programma welke zeer fraai vormgegeven is.

Bedbodems van Stijn's Slaapstudio

LATTENBODEMS VOOR PERFECT SLAAPGENOT

Heeft u een ledikant waarvan de zijden niet erg hoog zijn, dan biedt dat de mogelijkheid om deze met een spiraalbodem of een lattenbodem uit te voeren. In vergelijking met een spiraalbodem gaat vanwege het hoger, maar vooral breder comfort van een lattenbodem de voorkeur uit naar een 42-lats lattenbodem die over het frame veert. Prijstechnisch gezien is de keuze voor een verstelbare lattenbodem of een vlakke lattenbodem een goede keus, voor het beste advies betreft uw lattenbodem in de regio Nuenen, Helmond, Eindhoven bent u bij Stijn’s slaapstudio aan het juiste adres.

Nek-, schouder-, of rugklachten? Kies voor een lattenbodem op maat!

SPIRAALBODEMS, OPTIMALE VENTILATIE EN VEERKRACHT

De spiraalbodem, een oer-Hollands product, behoort tot de best ventilerende bedbodems. Een goed ventilerend bed is hygiënisch en zorgt dat uw matras droog en prettig aanvoelt. Spiraalbodems zijn eenvoudig verstelbaar en hebben een beperkte hoogte waardoor ze perfect toe te passen zijn in de meeste designbedden.

BOXSPRING BEDBODEMS

Boxsprings zijn populair. Een boxspring ziet er prachtig uit, ligt heerlijk en u kunt uw boxspring naar uw persoonlijke wensen afstellen. Ook de hoge in- en uitstap is een groot plus punt. Voor meer informatie over de boxspring verwijzen wij u graag door naar onze boxspring pagina. Hier vindt u alles over boxsprings en de merken die in onze ruime slaapstudio staan. En vergeet niet! De beste boxspring adviseur vind u in Nuenen!

Wij nodigen u graag uit om ons aanbod bedbodems te komen proefliggen en bekijken in onze Slaapstudio in Nuenen. Om er zeker van te zijn dat u komende uit Nuenen, Helmond, Eindhoven direct geholpen kunt worden kunt u eventueel een afspraak maken met één van onze ervaren slaapspecialisten. En met onze unieke Slaapgarantie kiest u altijd voor de juiste bedbodem. Wilt u zichzelf alvast informeren over het kopen van een bedbodem.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.