header mobiel

Accessoires voor de inrichting van uw slaapkamer

Met onze accessoires maakt u de inrichting van uw slaapkamer helemaal compleet! U heeft het perfecte bed gevonden, en nu zoekt u, om het plaatje compleet te maken, bijpassende accessoires om de inrichting van uw slaapkamer naar uw eigen voorkeur te completeren. Gelukkig hoeft u dáárvoor niet lang te zoeken, want bij Stijn’s Slaapstudio hebben we een uitgebreide en gevarieerde collectie originele aanvullingen en accessoires voor de inrichting van uw slaapkamer, maar bijvoorbeeld ook heerlijke hoofdkussens.

U vindt bij Stijn’s Slaapstudio onder andere de onderstaande accessoires voor uw inrichting.
  • Losse bedonderdelen (bijvoorbeeld: hoofdborden of pootjes in vele vormen, hoogtes en materialen)
  • Beddengoed/linnengoed (dekbedovertrekken, kussenslopen etc.)
  • Hoofdkussens in diverse uitvoeringen
  • Toppers
  • Nachtkastjes en muurplanken
  • LEXON In-Out Alarm Clock (in vele kleuren)

Accessoires en inrichting bij Stijn's slaapstudio

ACCESOIRES & INRICHTING IDEËEN OPDOEN IN ONZE SLAAPSTUDIO

Stijn’s Slaapstudio in Nuenen nabij Gerwen en Nederwetten heeft dus vele accessoires om de inrichting van uw slaapkamer compleet te maken. Wij nodigen u van harte uit om onze collectie accessoires voor uw inrichting te komen bekijken in onze slaapstudio. Wilt u langskomen bij ‘De slaapspecialist van de regio Nuenen, Helmond, Eindhoven’? Als u een afspraak maakt via onze contactpagina maakt kunnen wij u nog beter van dienst zijn bij uw bezoek.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.