header mobiel

EEN WATERBED KIEZEN:
HANDIGE AANKOOPTIPS!

Het is niet verstandig om zomaar een waterbed te kopen. Bij de aanschaf van een waterbed spelen meerdere zaken een belangrijke rol waar U van te voren wellicht geen rekening mee heeft gehouden.

WAAR OP TE LETTEN BIJ HET KOPEN VAN EEN WATERBED?

Bij het kopen van een waterbed zijn er een aantal punten waar u op moet letten. Waterbedden zijn onder te verdelen in 2 soorten:
Hardside en Softside waterbedden.

Modern vormgegeven waterbed

Bij hardside waterbedden wordt het matras in een harde ombouw geplaatst, deze ombouw is nagenoeg niet geïsoleerd en zal dus meer stroom verbruiken voor de verwarming van het bed. Een ander nadeel is dat de ombouw hard is en het waterbed inzakt als u hier op gaat zitten, hierdoor wordt het uit bed stappen bemoeilijkt.

Een Softside waterbed bestaat uit een houten bodem met daarop een zachte losse rand van schuimrubber die isolerend (en dus energiebesparend) werkt en deze rand zakt in als u er op zit wat het in en uitstappen vergemakkelijkt. Deze vorm van waterbedden zijn vaak te plaatsen op uw huidige ledikant.

De stabiliteit van waterbedden wordt bepaald door het aantal stabilisatielagen binnenin het matras. Het is hierdoor van belang om grondig te testen welke hoeveelheid deining uw voorkeur geniet.

U kunt kiezen voor één matras of voor twee afzonderlijke matrassen. Een voordeel van twee losse matrassen is dat zowel de temperatuur als de hoeveelheid water afzonderlijk zijn aan te passen. Als er een groot verschil in gewicht is tussen u en uw partner raden wij u dit ten zeerste aan. Zo voorkomt u dat het matras voor de lichtere persoon te hard is en voor de ander te zacht.

Tot slot is het belangrijk om de maat van het bed goed te overwegen. Bij een softside waterbed neemt de rand ongeveer 15 cm in beslag waardoor de slaapruimte kleiner is dan bij andere matrassen. Wij adviseren u om minmaal een bed van 1.80 cm te kiezen met name bij twee losse matrassen.

Als u een afspraak maakt, zorgen wij ervoor dat er één van onze slaapspecialisten voor u klaar staat om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Stijn’s Slaapstudio verkoopt u graag een waterbed, maar zal altijd met u bespreken welk waterbed voor u de juiste keuze is, want een tevreden klant is voor ons de beste reclame!

Koopt u bij ons uw waterbed, dan loopt u geen enkel risico. U kiest voor unieke Slaapgarantie; bevalt het waterbed niet dan kunt u binnen 3 maanden het bed omruilen naar een andere stabiliteit of uitvoering of desgewenst naar een compleet ander bed.

Tevens bieden wij 5 jaar lang snelle en kosteloze service!

IS EEN WATERBED DUUR?

Duur is een relatief begrip. Het heeft vooral te maken met kwaliteit en duurzaamheid. Als u iets van € 10,- koopt en het is voor u maar € 5,- waard, dan is het te duur! Stijn’s Slaapstudio verkoopt uitsluitend produkten met de juiste prijs-kwaliteit verhouding en duurzaamheid.

Prijsindicatie voor waterbedden:
Stretch-Top 2-persoons softside waterbedden incl. onderbouw, tijk, installatie en B.T.W. helemaal compleet:
Van € 2.000,- tot € 4.500,-

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.