header mobiel

AANKOOPTIPS MATRASSEN

Hoe weet u nu eigenlijk welke matras het beste bij u past? De keuze voor een matras is een erg persoonlijke keuze en verschilt per persoon. Uw lichaamsbouw en vele andere factoren zijn bepalend voor welke matras u de beste nachtrust gaat geven en dus bij gaat dragen aan uw kwaliteit van leven! De enige juiste manier om een geschikt matras te kiezen is door proef te liggen in onze slaapstudio op het juiste tijdstip en met voldoende tijd om tot een weloverwogen keuze te kunnen komen. Het meest geschikte tijdstip voor proefligging is zo vroeg mogelijk op de dag!

Mahoton supermatras

WAAROM VOLDOENDE TIJD NEMEN?

Het liggen op een bepaalde matras kan bijvoorbeeld heerlijk aanvoelen, maar gaat u vervolgens draaien dan kan dat toch enige moeite kosten. Of een matras kan hinderlijk nadeinen, of veel tijd nodig hebben voordat u weer in de juiste positie ligt. Sommige matrassen worden aanbevolen omdat u daarop absoluut zou stil liggen tijdens het slapen, maar stil liggen is voor het herstel van het lichaam niet altijd goed! Om de keuze van een goede matras enigszins te begeleiden volgen hier enkele aandachtspunten bij het proefliggen.

TIPS BIJ HET PROEFLIGGEN

Liggen op de rug
Ligt u met een rechte, holle of bolle rug? Let op de ondersteuning in de onderrug en hoe de billen in de matras zakken. Welke matras ligt gestrekt het meest comfortabel? Ligt u op de matras of zakt u er in weg? Wat vindt u het meest comfortabel?

Liggen op de zij
Als u op uw zij ligt, hoe zakt de schouder in de matras? In welke matras zakt de schouder het meest comfortabel weg? Let ook op de heupen. Deze mag ook in het matras zakken maar zeker niet teveel.

Bewegen
Draaien van de ene zij naar de andere, op welke matras doet u dat het meest comfortabel?

IS EEN MATRAS DUUR?

Duur is een relatief begrip. Het heeft vooral te maken met kwaliteit en duurzaamheid. Als u iets van€ 10,- koopt en het is voor u maar € 5,- waard, dan is het te duur! Stijn’s Slaapstudio verkoopt uitsluitend produkten met de juiste prijs-kwaliteit verhouding en duurzaamheid. Onderstaande prijsindicaties zijn van matrassen in de maat 90 x 200 in de verschillende soorten, kwaliteiten, prijsklassen en merken.
Brouwers Bedding: € 169,- tot € 599,-

Eastborn: van € 299,- tot € 899,-

Pullman Silverline: van € 599,- tot € 799,-

Mahoton natuurlatex: € 795,- tot € 1.295,-

ClimaComfort: € 995,- tot € 1.295,-

Linatura: € 1.099,- tot € 1.699,-

Mline: € 999,- tot € 1.899,-

Matrair: van € 999,- tot € 1.599,-

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.