header mobiel

AANKOOPTIPS LEDIKANTEN

Ledikanten zijn er in vele maten en soorten. Grote prijsverschillen ontstaan hoofdzakelijk door het materiaal wat gebruikt wordt. Is het ledikant van staal, kunststof of hout. Welk soort hout; spaanplaat, MDF, multiplex, massief hout. Indien er fineer gebruikt wordt is dit dan van kunststof of echt fineer. Wordt er gebruik gemaakt van een frame waar de bodems op rusten of moeten er nog pootjes aangeschaft worden. Vaak ziet en voelt u het kwaliteitsverschil maar niet altijd. Laat u dus goed informeren.

WAAR OP TE LETTEN BIJ HET KOPEN VAN EEN LEDIKANT

Bij het kopen van een ledikant dient u er op te letten dat de instap niet te hoog is zodat u makkelijk in en uit het bed kunt stappen. Wij hebben ook in hoogte verstelbare ledikanten (ook wel seniorenbedden genoemd). Past het ledikant in uw huidige interieur of wilt u de keuze voor bijpassende meubelstukken? Wij hebben diverse ledikanten met bijpassende meubelstukken zoals commodes en kasten in uiteenlopende stijlen.

Ledikant, ook wel seniorenbed genoemd

Als u contact met ons opneemt en een afspraak maakt, zorgen wij dat één van onze slaapspecialisten voor u klaar staat om u te voorzien van een passend advies en kunt u in onze ruime slaapstudio de mogelijkheden bekijken.

IS EEN LEDIKANT DUUR?

Duur is een relatief begrip. Het heeft vooral te maken met kwaliteit en duurzaamheid. Als u iets van € 10,- koopt en het is voor u maar € 5,- waard, dan is het te duur! Stijn’s Slaapstudio verkoopt uitsluitend produkten met de juiste prijs-kwaliteit verhouding en duurzaamheid.

Prijsindicatie Van Os slaapkamers
2-Persoons ledikant met nachtkastjes: van € 995,- tot € 1.995,-

Prijsindicatie Zondag Meubels
2-Persoons ledikant met nachtkastjes: € 1.595,-
2-Persoons deelbaar ledikant met nachtkastjes: € 2.295,-

Prijsindicatie Van Houdt
Ledikant met nachtkastjes: € 1.795,-

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.