header mobiel

AANKOOPTIPS BOXSPRINGS

Boxsprings zijn erg comfortabel vanwege enerzijds de hoge veerweg van de bonell-vering, of nog beter de individuele pocketvering, en anderzijds vanwege de vering over de totale breedte en lengte van de boxspring.

WAAR OP TE LETTEN BIJ HET KOPEN VAN EEN BOXSPRING

Let bij het kopen van een boxspring erop dat het bed niet te hoog is. Anders moet u erin klimmen en eruit springen. Bij de meeste merken zijn de poten bij de prijs inbegrepen, bij andere moet je de poten los kopen. Hetzelfde geldt voor het hoofdbord. Uiteraard zullen wij u hier op wijzen.

Luxe CarpeDiem boxspring

Het belangrijkste waar u op moet letten bij het kopen van een boxspring is of deze lekker ligt. U mag bij ons uitgebreid komen proefliggen. Maar kom dit wel uitgerust doen. Als u moe bent ligt elk bed fantastisch. Als u in de onze ruime slaapstudio komt proefliggen doe dan uw jas en schoenen uit. Maak uw zakken leeg en neem vooral de tijd. Als u een afspraak maakt zorgen wij ervoor dat een van onze slaapspecialisten voor u klaar staat om u te begeleiden naar de juiste keuze. En met onze unieke Slaapgarantie vindt u altijd de perfecte slaapcombinatie.

BOXSPRINGS ZIJN PERFECT VRIJSTAAND TE PLAATSEN

Tevens kan een boxspring perfect vrijstaand geplaatst worden in die stofsoorten en kleuren die u mooi vindt. Denk ook aan leatherlook maar ook echt leder! Te combineren met alleen een hoofdbord of een hoofd- en voetenbord, al of niet deelbaar zodat het opmaken van de bedden makkelijker gaat.

EEN BOXSPRING IS OOK IN EEN LEDIKANT TE PLAATSEN

Uiteraard kan een boxspring ook in een (nieuw) ledikant geplaatst worden. Met het bestellen houden wij dan rekening met de inzetmaten zodat de boxspring goed in het bed past. Dit kan ook op comforthoogte waardoor de in- en uitstap veel makkelijker gaat en waarbij het opmaken van de bedden soepeler zal gaan.

IS EEN BOXSPRING DUUR?

Duur is een relatief begrip. Het heeft vooral te maken met kwaliteit en duurzaamheid. Als u iets van€ 10,- koopt en het is voor u maar € 5,- waard, dan is het te duur! Stijn’s Slaapstudio verkoopt uitsluitend produkten met de juiste prijs-kwaliteit verhouding en duurzaamheid. Onderstaande prijsindicaties zijn van boxsprings in de maat 180x200 cm in de verschillende soorten kwaliteiten, prijsklassen en merken.

Prijsindicatie van een 2-persoons Boxspring van Brouwers Bedding:
Deze boxsprings zijn al leverbaar vanaf € 1.000,-

Eastborn vlak: van € 1.899,- tot € 4.899,- / verstelbaar: € 2.899,- tot € 6.499,-

ClimaComfort vlak: € 3.295,- / verstelbaar: € 3.995,-

Mline vlak: van € 2.995,- tot € 5.995,- / verstelbaar: € 4.495,- tot € 8.995,-

Viking vlak: van € 3.795,- tot € 9.995,- / verstelbaar: € 5.795,- tot € 12.995,-


VLEKKEN VERWIJDEREN UIT UW BOXSPRING

Een vlek in de boxspring kan op diverse manieren gereinigd worden. Probeer het eerst zonder reinigingsmiddelen. Een droge of vochtige doek neemt vaak het meeste vuil op. Altijd deppen, nooit wrijven.

Blijft daarna een vlek zichtbaar, dan verwijzen wij u graag naar de website van James, de vlekkensite. Hierop staan verschillende tips voor vlekkenverwijdering. Houd rekening met het gebruikte materiaal (bijvoorbeeld meubelstof of leer). Bij twijfel kunt u ons altijd bellen.

U kunt ook vlekken voorkomen door het gebruik van Protexx. Dit is DE textile protector voor uw boxspring. Het beschermt de stof en voorkomt vlekken. Protexx werkt het beste voordat uw boxspring geplaatst wordt. Laat Protexx prijs aanbrengen door de specialisten van Stijn’s Slaapstudio, de kosten hiervoor zijn zeer gering!

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.