header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer specifieke informatie over onze waterbedden


Lees meer Stretch-top-waterbedden
divider

WATERBEDDEN KOPEN IN NUENEN, TUSSEN EINDHOVEN EN HELMOND

U zoekt een waterbed in de omgeving Nuenen, Gerwen, Nederwetten? U wenst een bed waar u van top tot teen gedragen wordt maar ook een bed dat verkoelend werkt in de zomer, en direct aangenaam voelt in de winter? Dan moet u zeker een bezoek brengen aan Stijn’s Slaapstudio in Nuenen nabij Gerwen en Nederwetten. Wij informeren u graag over alle aspecten van waterbedden.

Waterbedden van Stijn's Slaapstudio

WATERBEDDEN: DRUKPUNTVERLAGEND EN WARMTEREGULEREND

Een boxspring is hot, een waterbed not! Is een waterbed daardoor slechter? Nee! Zeker niet. Waterbedden zijn al lang niet meer de bak met water waar je zeeziek van werd. Door nieuwe technieken zijn waterbedden uiterst comfortabel. U kunt bijvoorbeeld voor elke helft de temperatuur apart regelen. Ideaal voor als uw partner het altijd koud heeft en u het zelf het altijd te warm heeft. Daarnaast zorgt een waterbed voor perfecte ondersteuning omdat deze zich als geen ander slaapsysteem naar uw lichaam kan vormen.

WATERBEDDEN IN NUENEN MET EINDELOOS VEEL OPTIES

Ook het uiterlijk van waterbedden is er door de jaren heen op vooruit gegaan. Boxspringlook? Extra opbergruimte? Geen probleem! Onze ruime Slaapstudio is makkelijk te bereiken vanuit Eindhoven, Helmond e.o.. Wij nodigen u graag uit om alle waterbedden te komen testen en uzelf te laten overtuigen door de vele mogelijkheden. Ook voor waterbedden geldt onze unieke Slaapgarantie: Als het waterbed binnen 3 maanden niet bevalt kunt u het omruilen naar een ander slaapsysteem. Is het nieuwe bed duurder, dan betaalt u het prijsverschil bij en als het bed goedkoper is dan krijgt u het prijsverschil terug. Aan u de keuze.

Om er voor te zorgen dat één van onze ervaren slaapspecialisten alle tijd voor u heeft, kunt u vooraf een afspraak maken. Wij adviseren u de afspraak in de ochtend te plannen, want dat is het beste tijdstip om een slaapsysteem uit te testen. Uw lichaam is namelijk uitgerust, terwijl uw lichaam later op de dag al zeer snel tevreden is met elk slaapsysteem. Wilt u alvast wat informatie inwinnen over waterbedden kopen dan moet u onze aankooptips zeker eens doornemen.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen