header mobiel

Review overzicht (184)


echtpaar Hoevenaars
04/04/2018


10 / 10

heerlijk slapen!

Na ca. 3 weken in gebruik moeten wij bekennen: we hebben twee heerlijke bedden gekocht bij Stijn's Slaapstudio. Wij dachten dat het de eerste paar nachten wel sterk wennen zou vragen, maar werkelijk vanaf de eerste nacht hebben we als de bekende rozen geslapen! En nog steeds gaat dat maar zo door en weer door!
Anja en Johan
01/04/2018


10 / 10

Mahoton natuurlatex matrassen

In verband met rugklachten waren wij al lang op zoek naar goede matrassen. Door de ruime ervaringJ van Stijn adviseerde hij ons de Mahoton natuurlatex matrassen. Een geweldige keuze! Na vele jaren liggen wij weer comfortabel waardoor we veel beter slapen. Ook het advies voor beddengoed hebben wij ter harte genomen. Bedankt Stijn, Sandra en vader!
Mevrouw Neijts
27/03/2018


10 / 10

Fantastische service

10 ?????????? Geweldig dat zonder enig probleem mijn bed weer heerlijk slaapt na het bezoek van Stijn. Echt een erg fijne topservice!
Rose
16/03/2018


10 / 10

Super Service

Stijn, Super bedankt voor de snelle service van het repareren van ons waterbed. Sneller kan haast niet.
Michel Ruijters
12/03/2018


10 / 10

Zeer correct

al ruim 20 jaar klant bij Stijn. Tot volle tevredenheid. Eerst een paar waterbedden en nu overgestapt op boxspring. Goede voorlichting, goede levering, goede plaatsing en en zoals altijd uitstekende service. Voor ons geen andere beddenleverancier!!!!
Wilma
05/03/2018


10 / 10

Stijn

Super tevreden . Geweldige serviceAMIEH
M. v.d. mHeuvel
02/03/2018


10 / 10

matrair

Onlangs was bij mijn matrair matras (luchtgeveerd) het schoudergedeelte lek. Nadat er afgesproken was dat er een nieuw schoudergedeelte besteld zou worden is tevens ook het heupgedeelte vervangen hoewel deze niet lek was. Dat noem ik nog eens service. Ik kan iedereen Stijn's slaapstudio aanbevelen, maar zeker ook het matrair matras, en zeker voor lichtgewicht mensen. Zoals op de website van matrair.com staat, als je in de tuin gewerkt hebt en geslapen hebt op een matrair matras je de volgende dag geen spierpijn hebt en dat is ook zo. Een tevreden princes op de erwt.
Ties Smetsers
03/01/2018


10 / 10

service

Na een telefoontje over een niet werkende motor van mijn boxspring stond Stijn dezelfde dag nog en keurig op de afgesproken tijd bij mij aan de deur om het euvel te verhelpen. Waar vind je dit nog in deze tijd!!! Ik kan en zal Stijn's slaapstudio bij iedereen aanbevelen. Chapeau!!!!!!
janny derkx
18/12/2017


9 / 10

zalig slapen

Onze nieuwe boxspring bevalt prima. Na een kleine week al helemaal gewend. Doordat ik zo goed slaap word ik niet meer 3 keer per nacht wakker zoals voorheen. De reden was dat ik last van mijn rug had en daardoor wakker werd. Dus vanaf nu een hele goed nachtrust. Met dank aan Stijn voor de duidelijke uitleg en goede service!
A.Buren
23/11/2017


10 / 10

Snelle oplossing

Dank voor de snelle service .we hebben ons bed al enkele jaren.Steeds doet de afstandbediening niet.De heer Stijn heeft er gewoon een nieuwe motor onder gezet Hartelijk dank daar voor A. buren

Pagina 1 van de 19

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen