header mobiel

Review overzicht (189)


Herman en Rita
21/06/2018


10 / 10

Vertrouwd en tevreden

Na 20 jaar 'waterslapen' waren we op zoek naar een ander slaapsysteem. Bij Stijn's Slaapstudio kregen we meteen al een heel fijn advies van verkoper Henny. Ook de koffie stond al klaar. . Een middagje proefliggen, uitproberen en veel leren over slapen. Alles bij elkaar heel vertrouwd en vanzelfsprekend, alsof je elkaar al langer kent...Uiteindelijk een keuze kunnen maken. De snelle leverering, fantastische bezorgservice maakte alles compleet. een aanrader voor iedereen die op zoek is! We slapen nu een maand op ons fijne bed. Herman en Rita.
Timmermans
09/06/2018


10 / 10

Goed

De service van Stijn's slaapstudio is prima. Hoewel mijn matras in eerste instantie niet goed was, werd het gratis omgeruild voor een ander matras. Wij zijn dan ook zeer tevreden.
Emely Teeuwen
04/06/2018


10 / 10

Service

Dank jullie wel voor de goede service. Nadat ik een telefoontje had gepleegd over de stevigheid van het matras stonden jullie bij ons op de stoep. Jullie dachten met ons mee, losten het op en maakten ons blij. Dank jullie wel!
Welten
07/05/2018


10 / 10

top service

Voor de 2e keer hier een bed gekocht en wederom super goede informatie en voorlichting. De service is top. Erg vriendelijk en zeker behulpzaam. Het achterstuk van het bed kon niet via de trap (moest naar de zolder), maar ze hebben echt alles gedaan om het toch boven te krijgen ook al vergde het hen veel tijd. Via een dakraam (wat eruit getild moest worden) hebben ze via schuine daken de achterkant van het bed met riemen naar boven kunnen brengen. Top gedaan. Moest er even niet aan denken wat er had kunnen gebeuren als er iemand uitgegleden zou zijn, maar gelukkig is alles goed gegaan. Bedankt voor de service, spontaniteit, humor en vakkundigheid.
Jolanda
30/04/2018


10 / 10

Super service

Stijn, wat een geweldige service, super tevreden!!
echtpaar Hoevenaars
04/04/2018


10 / 10

heerlijk slapen!

Na ca. 3 weken in gebruik moeten wij bekennen: we hebben twee heerlijke bedden gekocht bij Stijn's Slaapstudio. Wij dachten dat het de eerste paar nachten wel sterk wennen zou vragen, maar werkelijk vanaf de eerste nacht hebben we als de bekende rozen geslapen! En nog steeds gaat dat maar zo door en weer door!
Anja en Johan
01/04/2018


10 / 10

Mahoton natuurlatex matrassen

In verband met rugklachten waren wij al lang op zoek naar goede matrassen. Door de ruime ervaringJ van Stijn adviseerde hij ons de Mahoton natuurlatex matrassen. Een geweldige keuze! Na vele jaren liggen wij weer comfortabel waardoor we veel beter slapen. Ook het advies voor beddengoed hebben wij ter harte genomen. Bedankt Stijn, Sandra en vader!
Mevrouw Neijts
27/03/2018


10 / 10

Fantastische service

10 ?????????? Geweldig dat zonder enig probleem mijn bed weer heerlijk slaapt na het bezoek van Stijn. Echt een erg fijne topservice!
Rose
16/03/2018


10 / 10

Super Service

Stijn, Super bedankt voor de snelle service van het repareren van ons waterbed. Sneller kan haast niet.
Michel Ruijters
12/03/2018


10 / 10

Zeer correct

al ruim 20 jaar klant bij Stijn. Tot volle tevredenheid. Eerst een paar waterbedden en nu overgestapt op boxspring. Goede voorlichting, goede levering, goede plaatsing en en zoals altijd uitstekende service. Voor ons geen andere beddenleverancier!!!!

Pagina 1 van de 19

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.