header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze boxsprings


Lees meer Climacofort Boxsprings
Lees-meer-Eastborn-Boxsprings
Lees meer Viking Boxsprings
Lees meer Mline Boxsprings
Lees meer Carpe diem Boxsprings
divider

M LINE BOXSPRINGS

MLine boxsprings kenmerken zich doordat de basis een lattenbodem is met daarop een minipocket verenpakket die ervoor zorgt dat er een zeer regelmatige ondersteuning ontstaat. De bodems zijn geschikt voor inbouw en als vrijstaande uitvoering. De elektrisch verstelbare uitvoering is altijd draadloos met RF-bediening. Tevens ziet u geen motor aan de onderzijde omdat deze in het frame is verwerkt; UNIEK. Ook ledverlichting en massage behoort tot de mogelijkheden. Niet alleen geschikt voor MLine matrassen maar voor elke matras!

MLine Boxsprings

WAT IS EEN BOXSPRING?

Een boxspring is een gestoffeerde bedbodem, leverbaar in vele stofkleuren en vaak te combineren met bijpassende hoofd- en voetborden. De boxspring is standaard samengesteld met bonnellveren. Dit zijn grote aan elkaar gevlochten veren die elkaar beïnvloeden. De luxere kwaliteit boxsprings zijn samengesteld met pocketvering. Dit zijn apart verpakte soepele veren die onafhankelijk van elkaar meebewegen. Bovendien kunnen de pocketveren in meerdere zones worden onderverdeeld. Zodat alle belangrijke lichaamszones(heup, rug, schouder) op de juiste wijze ondersteund worden.

Een boxspring is een populaire bedsoort. De boxspring wordt door veel mensen als comfortabel en goed ventilerend ervaren. Boxsprings worden vaak gebruikt in hotels en daarom wordt een boxspring ook wel een hotelbed genoemd.

Neemt u ook eens onze Boxspring aankooptips door voor extra informatie over het kopen van een boxspring.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen