header mobiel

Maak hier uw keuze voor meer merkspecifieke informatie over onze ledikanten


Lees meer ledikanten delinde
Lees meer ledikanten van houdt
Lees meer ledikanten vdbroek
Lees meer ledikanten zondag
divider

LEDIKANTEN VAN HENK VAN DEN BROEK

MASSIEF EIKEN SLAAPKAMERMEUBELEN

Ledikanten van Henk van den Broek, een meubelfabriek wat al sinds 1884 opereert in de meubelhandel, staat garant voor degelijkheid en kwaliteit. Meubelfabriek Henk van den Broek is gespecialiseerd in fabricage van ledikanten en slaapkamers uit masief eiken. Met een moderne visie en aanpak van een oud ambacht komen er enkel kwaliteitsproducten uit de fabriek gerold waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid bovenop staan.

Ledikant van Van Houdt

LEDIKANTEN VAN HENK VAN DEN BROEK, 100% NEDERLANDS

Onze vakmensen garanderen dan ook dat we met u meedenken in oplossingen. Maatwerk vormt dan ook geen enkel probleem voor onze gemotiveerd personeel met een diepe passie voor het werken met hout. De collectie Ledikanten van Henk van den Broek worden net als de rest van het assortiment wordt alles van massief eiken gemaakt (op enkele onderdelen na)

In de ledikanten van Henk van den Broek ziet u niet alleen kwaliteit, maar ook duurzaamheid. Er wordt alleen hout gebruikt dat van een PEFC of FSC keurmerk is voorzien.

U kunt in onze Slaapstudio in Nuenen ons ruime assortiment ledikanten van Henk van den Broek komen bekijken. Één van onze slaapspecialisten kan u adviseren en wijzen op de specifieke kenmerken van elk Henk van den Broek ledikant. Wij adviseren u dan ook om naar Stijn’s Slaapstudio te komen om u te laten overtuigen dat wij dé slaapspecialist zijn voor ledikanten van Henk van den Broek in de regio Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

Slaapgarantie USP
Service USP
Vervangen USP

ONZE MERKEN

merken

Stijn's Slaapstudio Nuenen